KUĆNOJ POMOĆNICI NAPRAVIO DETE, PA JE SAD SIN PLJUNUTI ON: Nije mogao da ga sakrije i da je hteo, PRESLIKANI SU
Foto: Thecelebrityfinder/MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Geni su čudo

KUĆNOJ POMOĆNICI NAPRAVIO DETE, PA JE SAD SIN PLJUNUTI ON: Nije mogao da ga sakrije i da je hteo, PRESLIKANI SU

Svašta se šiškalo, a jedno je istina - kakav otac takav sin

Objavljeno:

Naslednik slavnog glumca sve više liči na oca kako godine prolaze, a sličnost se na završava samo na fizičkom izgledu. I otac i sin su veliki ljubitelji bodibildinga.

Čuveni Terminator bavio se ovom sportskom disciplinom u mladosti, veoma uspešno, a Džozef Bena je pravi zaljubljenik u teretanu pa je pre dva dana fotografisan ispred omiljenog mesta za vežbanje u Los Anđelesu. Kada ga pogledate, kao da vidite mladog Arnolda Švarcenegera.

To da sin liči na oca je prilično uobičajena stvar, ali istovremeno i dokaz koliko je genetika posebna i moćna. U ovoj priči ta sličnost je naročito intrigantna. Arnold Švarceneger bio je u braku sa Marijom Ovings Šrajver kada je počeo vezu sa Patrisijom Beanom koja je tada radila kao njihova kućna pomoćnica.

Arnold Švarceneger
foto: Agence String / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Mariji nije bilo teško da shvati šta se dešavalo iza njenih leđa. Ona i kućna pomoćnica Milded Patricija Baena bile su trudne u isto vreme, a maleni Džozef Beana bio je i kao dete preslikan Arnold.

Švarceneger nije želeo da prizna preljubu, ali je kasnije prihvatio Džozefa za sina. Da se u kući čuvenog Terminatora odigravala prava sapunica, pokazuje i činjenica da je bivši bračni par prisustvovao krštenju dečaka. Naravno, bivša supruga slavnog glumca tada nije znala gorku istinu. Patrisija je kasnije sve ispričala Mariji.

1 / 7 Foto: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia

Preljuba je bila više nego dovoljan razlog za Mariju da ostavi Arnolda. Razlaz se dogodio 2011. godine- dve i po decenije nakon njihovog venčanja. Međutim, zvanični razvod je usledio tek 2021. Okončanje braka i podelu imovine vredne 400 miliona dolara otežavao je predbračni ugovor bivših supružnika.

U međuvremenu, Marija i popularni Arni koji su u braku dobili četvoro dece Ketrin, Kristinu, Patrika i Kristofera, postali su baka i deka jer je njihova ćerka Ketrin dobila dve ćerke sa Krisom Pratom.

Deca koju je Švarceneger dobio sa bivšom suprugom naravno da su do njega nasledili dosta osobina ali utisak je da je upravo Džozef onaj naslednik koji najviše liči na oca.

Glumac je u dobrim odnosima sa sinom Beanom. Posle razvoda ljubavnu sreću našao je uz Heder Miligan.

Bonus video:

01:58

TERMINATOR MEKOG SRCA POKLONIO 500 ĆURKI ZA DAN ZAHVALNOSTI: Evo šta je Arnold Švarceneger prvo uradio u svojoj kuhinji

(Espreso/Blic žena/Jelena Milenković/Prenela:M.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.