DA LI JE MOGUĆE OVO? OSTAVIO ŽENU KOJA MU JE MENJALA PELENE: Svi su mislili da se VOLE, a sada je PUKLA TIKVA, AU
Larsa Pipen, Foto: Printskrin: Instagram/larsapippen

KO BI REKAO?

DA LI JE MOGUĆE OVO? OSTAVIO ŽENU KOJA MU JE MENJALA PELENE: Svi su mislili da se VOLE, a sada je PUKLA TIKVA, AU

Ovo su najnoviji detalji raskida

Objavljeno: 13:16h

Larsa Pipen i Markus, sin proslavljenog košarkaša Majkla Džordana, raskinuli su vezu nakon godinu dana zabavljanja, na iznenađenje i njihovih najbližih, ali i šire javnosti.

Kako su izvori bliski nekadašnjem paru rekli, razdvojili su se kako bi odvojeno razmislili šta dalje žele od veze. No, Larsa je prva izbrisala sve zajedničke fotografije sa Markusom i otpratila ga sa Instagrama, a malo potom je isto uradio i njen, sada već bivši, 16 godina mlađi dečko.

Interesantno je da je Larsa nedavno komentarisala i da ne bi imala problem da sada rodi decu Markusu, da već nema četvoro sa bivšim partnerom koji imaju 23, 22, 19 i 16 godina, ali "nikad ne reci nikad".

Raskid sa 16 godina mlađim dečkom
Raskid sa 16 godina mlađim dečkomfoto: Printskrin: Instagram/larsapippen

Međutim, umesto produbljenja veze, usledio je krah romanse, a navodno je upravo Majkl Džordan bio taj čiji je komentar presudio svemu.

On je rekao da ne podržava tu vezu, a iako je kasnije Markus tvrdio da se njegov otac "samo šalio", čini se da je situacija ipak bila drugačija. Na sve to, protiv njihovog odnosa bio je i Larsin bivši muž Skoti Pipen, koji je u dugogodišnjoj svađi sa Džordanom.

Podsetimo, Skoti Pipen posvađao se Markusovim ocem u vreme kada su obojica bili u Čikago Bulsima 90-ih. Stvari su se očigledno pogoršale između njih dvojice nakon emitovanja ESPN-ovog dokumentarnog serijala "Poslednji ples" 2020.

Međutim, to nije sprečilo Larsu da se upusti u intimnije druženje sa dečakom kog je nekad gledala kako raste, odnosno, bila mu dadilja i "menjala pelene" dok je bio mali. No, bilo je jasno da će veza morati da se okonča pre ili kasnije.

"Istorija između Majkla i Skotija zakomplikovala je stvari, iako su Larsa i Markus dali sve od sebe da to ne bude problem", objasnio je insajder i napomenuo da je "porodica ispred svega". "Na kraju dana, Majkl je Markusov tata, a Skoti je otac Larsine dece".

Larsa je i ranije bila poznata po turbulentnom ljubavnom životu. Tako je svojevremeno doživela pravi linč kada se saznalo da je u vezi sa NBA košarkašem Malikom Bislijem u vreme kada je njegova mlada supruga Montana ostala u drugom stanju. Šuškalo se i da je upravo ona ubacila bubicu Maliku da beba nije njegova, zbog čega je Montana bila izbačena na ulicu.

Larsa je i ranije bila poznata po turbulentnom ljubavnom životu
Larsa je i ranije bila poznata po turbulentnom ljubavnom životufoto: Printskrin: Instagram/larsapippen

Naravno, ispostavilo se da dete jeste njegovo, ali Larsu to nije zanimalo. Ona je i dalje radila po svom. Tako je svojevremeno bila u centru skandala i zbog nekadašnjih najboljih prijateljica, Kardašijanki.

Nije tajna da je Larsa bila jedno vreme nerazdvojna sa njima, te da se čak i operisala kako bi im bila nalik. Međutim, sve se promenilo kada je u Kimin život ušao Kanje. U jednom trenutku ona je, logično, odabrala Vesta, koji joj je bio suprug i distancirala se od Larse, što je ovoj jako smetalo.

"Kanje je bukvalno isprao mozak celoj porodici i uverio ih u nešto za šta ni sama ne znam šta je. Optužuje me da sam svakakva, ali uverenja sam kako on nije verovao nikome ko je blizak sa Kim", izjavila je Larsa jednom prilikom, te dodala kako je sve počelo nakon što je blokirala njegove pozive u sitne sate.

Bonus video:

00:44

ESPRESO TIKTOK: Britni Spirs se razvodi

(Espreso/Wanted/Prenela:M.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.