GOSPODE BOŽE, ŠTA JE OVO? Ovoga puta nije GOLA ŠETALA, ali je ZGROZILA JAVNOST: Ovo se koristi u INTIMNIM ODNOSIMA?
Foto: Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

fotografije su tu

GOSPODE BOŽE, ŠTA JE OVO? Ovoga puta nije GOLA ŠETALA, ali je ZGROZILA JAVNOST: Ovo se koristi u INTIMNIM ODNOSIMA?

Par je ponovo skandalizovao javnost

Objavljeno: 10:40h

Superboul je sinoć okupio more slavnih lica, a između ostalog sportski spektakl su sa tribina posmatrali i Kanje Vest i njegova izabranica Bjanka Sensori.

Naravno, par je ponovo skandalizovao javnost, ovog puta ne golotinjom, već bizarnim i pomalo jezivim modnim izdanjima. Dovoljno je da kažemo da se reperu nije video nijedan milimetar kože, pa čak ni oči!

Muzičar je na šou stigao u crnom od glave do pete, uskočivši u crnu kožnu jaknu i kožne pantalone, ali je šok i nevericu izazvao detalj na njegovoj glavi - crna kapuljača koja mu je prekrila lice u potpunosti.

1 / 6 Foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Kanje Vest je preko kapuljače nosio masku sa znakom raspeća, a ovaj netipičan aksesoar je dizajn čuvenog kreatora Aleksandra Mekvina iz 1996. godine. Moguće je da je muzičar želeo da oda počast dizajnerom, s obzirom da je preminuo na jučerašnji dan pre 14 godina.

Ni njegova supruga nije stigla na Superboul u ništa manje bizarnoj kombinaciji; i Bjanka je bila u crnom, monohromatskom autfitu. Nosila je široki, predimenzionirani kaput od najlona, rukavice od lateksa i kapuljaču od lateksa u kojoj smo je već viđali, a koja je neretko deo BDSM seksualnog fetiša, što možda i ukazuje na prirodu njihovog odnosa.

Inače, američki mediji prenose da je čita ovaj događaj bio "neprijateljska teritorija" za Kanjea, s obzirom da je u publici sedela i njegova bivša supruga Kim Kardašijan, a tu je bila i Tejlor Svift - njegov "zakleti" neprijatelj. Podsetimo, reper i pevačica zaratili su 2016. nakon što ju je on spominjao u pesmi "Famous" u seksualnom kontekstu i prikazao je u spotu kako leži gola u krevetu pored njega.

Podsetimo, Kanje je u subotu objavio novi album "Vultures 1", a na omotu je fotografija Bjanke koja pozira praktično naga, okrenuta leđima, u crnim čizmama i sa prozirnim parčetom tkanine preko zadnjice.

Bonus video:

02:02

KANJE VEST MI JE NAPRAVIO HAOS: Karleuša konačno o progovorila do detalja o čuvenom američkom reperu

(Espreso/Blic žena/Stafana Pavlović/Prenela:M.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.