JAO, SRAMOTA! Iscureo ŠOK KUĆNI SNIMAK golog repera, sve se VIDI: Ponosno pokazao čime RASPOLAŽE, a onda... 18+
Foto: prentscreen/instagram/drakeofificial

DOMAĆINSKI

JAO, SRAMOTA! Iscureo ŠOK KUĆNI SNIMAK golog repera, sve se VIDI: Ponosno pokazao čime RASPOLAŽE, a onda... 18+

Iako se pretpostavljalo da će proslavljeni reper i vlasnik mnogobrojnih hitova demantovati da se baš on nalazi na video snimku, on je, doduše nezvanično, potvrdio da ipak radi o njemu

Objavljeno: 10:48h

Najpopularniji reper na svetu, Drejk, očigledno nije nepoznat da bude u centru pažnje, ali uzrok njegovog najnovijeg viralnog trenutka bio je daleko od namernog.

Naime, tokom prethodne večeri, na društvenoj mreži X (Tviter) osvanuo je eksplicitni video snimak koji navodno prikazuje muzičku zvezdu sa poptuno otkrivenim donjim delom tela.

Kako se može videti na snimku, Drejk je svojim telefonom usnimio sebe kako masturbira dok se vozi u svom privatnom avionu.

Drejk je svojim telefonom usnimio sebe kako se samozadovoljava
Drejk je svojim telefonom usnimio sebe kako se samozadovoljavafoto: MICHAEL SIMON / INSTAR Images / Profimedia

Iako je mobilnim uređajem sakrio svoje lice, prilično je jasno da se radi o popularnom reperu. Inače, reperovo ime je odmah postalo natraženiji pojam na pomenutoj socijalnoj platformi, pošto su fanovi bili mahom šokirani i zbunjeni onim što su videli, ali i oduševljeni.

"Da li je moguće da je ovo Drejk", "Au, svaka čast, ja sam bez teksta", "Sad mi se sviđa još više", "Koliko je ovo čudo, nije mi dobro", samo su neki od urnebesnih komentara koji su se ređali ispod eksplicitne objave.

1 / 6 Foto: prentscreen/instagram/drakeofificial

Iako se pretpostavljalo da će proslavljeni reper i vlasnik mnogobrojnih hitova demantovati da se baš on nalazi na video snimku, on je, doduše nezvanično, potvrdio da ipak radi o njemu.

Naime, Drejkov prijatelj Adin Ros, koji je u tom trenutku "strimovao", poslao mu je glasovnu poruku kako bi ga upitao o skandalu. Reper je ubrzo odgovorio sa nizom emotikona koji plaču od smeha, a zatim i, potpuno neuznemireno, navodno potvrdio da je snimak zaista njegov.

Bonus video:

00:44

ESPRESO TIKTOK: Britni Spirs se razvodi

(Espreso / Republika/ P.R./ Prenela:M.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.