GLEDALI STE JE U OMILJENOJ TURSKOJ SERIJI! ZA NJU KAŽU DA JE PLJUNUTA MONIKA BELUČI: Ova žena je SAN svih BALKANACA
Nurgul Ješilčaj, Foto: erik m/YouTube Printscreen

egocentrična

GLEDALI STE JE U OMILJENOJ TURSKOJ SERIJI! ZA NJU KAŽU DA JE PLJUNUTA MONIKA BELUČI: Ova žena je SAN svih BALKANACA

Životna priča glumice koju zovu turskom Monikom Beluči

Objavljeno:

Glumica koju smo gledali u seriji "Paramparčad" ima iza sebe mnogo velikih uloga i uspeha, a mnogi ne znaju da je odbila priliku da postane svetska zvezda

Iz turske kinematografije stiže nam mnogo serija i filmova koji su oduševili domaću publiku i predstavili nam tamošnje glumce, a posebno pažnju privlače glumice, među kojima se ne zna koja je lepša.

Ipak, jedna od onih koje posebno fasciniraju lepotom u Turskoj je glumica Nurgul Ješilčaj, koju smo gledali u brojnim serijama, uključujući hit "Paramparčad", gde je igrala Gulperi Četin.

To je, međutim, samo jedna u nizu njenih zapaženih uloga, a Nurgul je zaista teško ne primetiti.

Kako je crnka krupnih i prelepih zelenih očiju, ona je lako počela da privlači pažnju medija i dobija ulogde lepotica, a javnost u Turskoj proglasila ju je svojom Monikom Beluči, zbog sličnosti s italijanskom divom.

Bila jee prva velika zvezda koja je pred kamerama igrala alkoholičarku i snimala lezbijske scene, a uspešno se prilagođavala raznim rolama.

Rođena je u Afjonkarahisaru, na zapadu Turske, a potom je studirala glumu u Eskišehiru. Najpre je nastupala u pozorištu, a posebno je oduševila kao Ofelija u "Hamletu". Kako je ispričala, rasla je kao princeza jer ima dve starije sestre, a za sebe kaže da je razmažena.

– Nije čudo što sam razmažena i egocentrična, nikad nisam morala ništa da radim po kući i uvek sam dobijala šta sam htela – istakla je ona.

Najpoznatija je svakako po serijama, a njen film "Ivica neba" privukao je svojevremeno mnogo pažnje u Kanu, što je Nurgul otvorilo mnoga vrata, ali je ona ponude odbijala.

– Poznati producenti su mi u Kanu nudili velike projekte – rekla je ona. – Ali moj sin je beba. Morala bih da započnem novi život. Ne mogu to.

Nurgul je godinama bila u braku s kolegom Džemom Ozerom, kog je upoznala još davne 2004, a njim ima sina Osmana. Ipak, brak nije potrajao – rastali su se posle samo šest godina.

Bonus video:

08:43

ESPRESO NA NASTUPU EMINE JAHOVIĆ: Pevačica progovorila o PORODICI, evo šta kaže

(Espreso/Glossy/T.S.R/Prenela:M.Ć)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.