PREMINULA POZNATA PEVAČICA: Ovo su svi detalji
Meri Vajs, Foto: Profimedia

TUGA

PREMINULA POZNATA PEVAČICA: Ovo su svi detalji

Okolnosti njene smrti još uvek su obavijene velom tajne!

Objavljeno:

Muzička industrija je zavijena u crno nakon vesti o smrti legendarne pevačice Meri Vajs, članice hit grupe "Shangri-Las". U svojoj 75. godini, Meri je napustila ovaj svet ostavljajući iza sebe neizbrisiv trag u istoriji muzike.

Grupa "Shangri-Las" bila je poznata po svojim hitovima iz 60-ih godina, a njihove pesme su obeležile jedno vreme. Pesme poput "Leader of the Pack" i "Remember (Walking in the Sand)" ostale su klasici koji su obeležili jednu eru muzike i i dalje se rado slušaju širom sveta.

Iako je javnost potresena vestima o smrti Meri Vajs, detalji oko njenog odlaska još uvek nisu poznati. Prema izveštaju "The Sun", okolnosti njenog preminuća još uvek su obavijene velom tajne, ostavljajući mnoge u neizvesnosti i tugi.

Meri Vajs će zauvek biti upamćena kao neponovljivi talent i ikona muzičke scene. Njen glas, stas i scenski nastup ostavili su dubok pečat i inspirisali generacije muzičara širom sveta. Njeno nasleđe će živeti kroz njenu muziku i uticaj koji je imala na celokupnu muzičku industriju.

Odlazak Meri Vajs ostavlja prazninu u muzičkom svetu koja će teško biti popunjena. Porodica, prijatelji i obožavaoci iskazuju svoje saučešće i sećaju se njenog doprinosa muzici. Njeni hitovi će zauvek ostati deo muzičke istorije, a sećanje na nju će živeti kroz njenu muziku koja će i dalje dodirivati srca ljubitelja dobre muzike širom sveta.

Bonus video:

08:43

ESPRESO NA NASTUPU EMINE JAHOVIĆ: Pevačica progovorila o PORODICI, evo šta kaže

(Espreso/Republika/P.R. Prenela: I.R.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.