NE ZNA ČOVEK GDE PRE DA GLEDA: Prelepe žene u RASKOŠNIM HALJINAMA sinoć bile GLAVNA TEMA, koja se vama DOPADA?
Foto: 42 / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

bombe

NE ZNA ČOVEK GDE PRE DA GLEDA: Prelepe žene u RASKOŠNIM HALJINAMA sinoć bile GLAVNA TEMA, koja se vama DOPADA?

Ko je bio najbolje odevena dama na dodeli Emi nagrada?

Objavljeno: 13:50h

Sinoćna 75. dodela Primetime Emi nagrada u Los Anđelesu donela je više modnih trendova, haljine u jarkim bojama, crvene toalete, one u tamnijim/burgundi nijansama i haljine u stilu Grejs Keli, ali u modernoj varijati. Izdvojili smo one najlepše haljine sa crvenog tepiha.

Pogledajte čije modele su nosile vodeće zvezde sa svetske scena. Ovi brendovi garantuju dobar stil, ali je ključno bilo to što su poznate zvanice bile u modelima koji su njima odgovarali. Uzalud nekada i najprestižnija modna marka kada je izbor loš.

Pevačica i glumica Selena Gomez pojavila se u Oscar de la Renta burgundi goloj haljini, koja je naglasila njene obline, stajling je upotpunila najraskošnijim nakitom.

Dekolte Selene Gomez glavna tema
Dekolte Selene Gomez glavna temafoto: David Fisher / Shutterstock Editorial / Profimedia

Džesika Džejsten nosila je Gucci neon zelenu haljinu, sa V izrezom, ukrašenu resama. Od ove glumice se uvek očekuje spektakl, a trend koji je promovisala je prilično rizičan. Pomenuti brend i ona uspešno su ga izneli.

Džesika Džejsten nosila je Gucci neon zelenu haljinu
Džesika Džejsten nosila je Gucci neon zelenu haljinufoto: Frederic J. Brown / AFP / Profimedia

Pravi bum priredila je glumica Suki Voterhaus pojavivši se u Valentino haljini, ističući svoj trudnički stomak. Nalazi se na listama najbolje odevenih zvanica i svetskih portala poput Just Jared, ali je njen stajling na društvenim mrežama izazvao oprečne komentre.

Sara Snuk blistala je u raskošnoj Vivienne Westwood haljini, u crvenoj boji koja će obeležiti 2024. godinu.

Pokazala trudnički stomak
Pokazala trudnički stomakfoto: David Fisher / Shutterstock Editorial / Profimedia

Glumica Kler Dejns čiji se stil nedovoljno ističe u poslednje vreme, odabrala je Barbi pink haljinu modne kuće Balmain. Ispratila je trend koji je odjeknuo u 2023. zahvaljujući filmu "Barbie" Grete Gervig, a koji će biti popularan i u 2024.

Ćerka Lise Mari Prisli Rajli Kio i njena baka Prisila Prisli pojavile su se u Chanel kreacijama i obe postigle modni pogodak. Veoma inovativan kožni model nosila je glumica Ajo Edeiri, u pitanju je haljina Louis Vuitton, koja podseća na modele koje je volela Grejs Keli.

1 / 7 Foto: Robyn BECK / AFP / Profimedia

Bivša devojka Leonarda Dikparija i sve uspešnija glumica Kamila Morone zabeležila je jedno od najboljih izdanja u crvenoj Atelier Versace haljini, koja ističe liniju tela i koju karsi plašt.

Bivša devojka Leonarda Dikparija
Bivša devojka Leonarda Dikparijafoto: Matt Baron/BEI / Shutterstock Editorial / Profimedia

Nagađalo se da je njena veza sa Leonardom Dikaprijem okončana nakon što je ona napunila 25 godina, a zna se za bizarno pravilo da se glumac ne zabavlja sa devojkama starijim od ove granice.

Sjajan stil prikazale su i zvezde serije "Uvod u anatomiju" Elen Pompeo i Ketrin Higl, pojavile su se na sceni zajedno sa ostalim glumcima ove čuvene TV priče i time stle na put glasinama da nisu u dobrim odnosima.

Ketrin Higl takođe u crvenom
Ketrin Higl takođe u crvenomfoto: Robyn BECK / AFP / Profimedia

Taradži P. Henson u ljubičastoj tolaeti kao još jednom trendu, Džena Ortega u glamuroznom modelu A kroja, Ali Vong u Louis Vuitton cvetnoj haljini, Padma Lakšmi u neon raskošnoj kreaciji (pojavila se sa ćerkom Kiršom Ti Lakšmi), Džoan Kolins, Trejsi Elis Ros kao predstavnica trenda nežne sofisticirane bele odeće, Arijana Diboz u trendi kompletu suknje i topa, pa Bela Remzi u Prada odelo jer je dobro razlikovati se...

Padma Lakšmi u neon raskošnoj kreaciji
Padma Lakšmi u neon raskošnoj kreacijifoto: Frederic J. Brown / AFP / Profimedia

Bilo je dosta zanimljivih modnih izdanja, recite nam u komentarima ko je za vas modna pobednica večeri!

Bonus video:

51:18

REDAKCIJA 16.01.2024. 3.DEO

(Espreso / Blic žena / Jelena Milenković/Prenela:M.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.