HITNO OGLAŠAVANJE MARIJE KULIĆ! Žestoko oplela po BIVŠIM ZETOVIMA, zakacula PRAVO U METU
Marija Kulić, Foto: Antonio Ahel/ATAImages

brutalna

HITNO OGLAŠAVANJE MARIJE KULIĆ! Žestoko oplela po BIVŠIM ZETOVIMA, zakacula PRAVO U METU

"Evo skraćeno g*vno se kocka i pije pivo, a ovde skoro dve godine nije pomirisao alkohol i pričao da ga ne zanima kocka." napisala je Marija

Objavljeno:

Marija Kulić ne krije koliko je besna zbog Miljanine trudnoće, te ju je žestko isprozivala, a sada je oplela i po bivšim zetovima Nenadu Macanoviću Bebici i Ivanu Marinkoviću.

Ona se oglasila na svom Instagramu gde im je uputila niz uvreda.

- Evo skraćeno g*vno se kocka i pije pivo, a ovde skoro dve godine nije pomirisao alkohol i pričao da ga ne zanima kocka. Kakvo folirantsko đubre. Igrao je i aparate tamo na žurkama - napisala je Marija aludirajući na Bebicu, a zatim oplela i po Marinkoviću:

Marija Kulić o Ivanu i Bebici
Marija Kulić o Ivanu i Bebicifoto: Antonio Ahel/ATAImages

- Dva biološka oca najveći kockari. Zato Ivan živi u vlagi sa buđavim plafonom, bez krila na ormanu i polomljenim kaučom, a ovaj skraćeni sada mi je jasno gde su očeve pare, prokockane - glasila je objava Marije Kulić na pomenutoj mreži.

Inače, Marija besnela je zbog mogućnosti da je Miljana trudna sa Lazarom Čolićem Zolom.

- Mislim i volela bih da dobije. Monstrum pravio dete zbog rijalitija, a ona govedo jedno žensko sve mu veruje. Pogledaće je Bog ovog puta zbog njene gluposti. Još joj ja kažem ne možeš da ideš tamo gde su ti bivši momci bez spirale. Otkud znam da li će, kada i sa kim da se pomiri. To se kod nje ne zna, a ona, ma ni slučajno, ne treba mi spirala jer prvo necu ni sa kim da se mirim posle svega sto su uradili i izgovorili, a drugo u ovoj sezoni necu da imam s*ksualne odnose ni slučajno jer Željko do godine kreće u predškolsko. Nema šanse. I ja joj poverujem jer je stvarno bilo mnogo gadosti sa njihove strane, skraćenog balvana. I eto njeno obećanje, ludom radovanje - rekla je Marija Kulić.

Bonus video:

08:43

ESPRESO NA NASTUPU EMINE JAHOVIĆ: Pevačica progovorila o PORODICI, evo šta kaže

(Espreso/Blic/Ivana Bradanji/ Prenela: I.R.

)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.