O NJENIM GOLIM IZDANJIMA SVI BRUJE, A EVO DETALJA O NJENOJ PROŠLOSTI: Ko je ŽENA koja FRAPIRA pojavom i ponašanjem?
Foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

mnoge interesuje

O NJENIM GOLIM IZDANJIMA SVI BRUJE, A EVO DETALJA O NJENOJ PROŠLOSTI: Ko je ŽENA koja FRAPIRA pojavom i ponašanjem?

Poslednjih meseci svakodnevno je ostavljala javnost u šoku polugolim odevnim kombinacijama

Objavljeno: 19:13h

Veći deo leta Kanje Vest i njegova supruga Bjanka Censori šokirali su javnost svojim odevnim kombinacijama i ponašanjem.

Ko je Bjanka Censori?

Iako internet o svakome zna skoro sve, o Bjanki Censori jedva da zna išta osim da je rođena u Melburnu i da je magistrirala arhitekturu. Njene društvene mreže su iščezle, a datum rođenja niko ne navodi sa sigurnošću. Tako negde možete naići na informaciju da je rođena 5. maja 1996, na drugom mestu isti taj datum povezuju s 1995. godinom, a neki pak spominju i 1994. godinu kao opciju. Međutim, reč je o potpuno neproverenim stranicama tako da je tačnost ijedne od ovih godina vrlo upitna.

S druge pak strane The Sun navodi zlatnu sredinu, 1995. godinu, kao godinu njenog rođenja što bi značilo da je Bjanka ovog maja napunila 28 godina.

Iako internet o svakome zna skoro sve, o Bjanki Censori jedva da zna išta osim da je rođena u Melburnu i da je magistrirala arhitekturu
Iako internet o svakome zna skoro sve, o Bjanki Censori jedva da zna išta osim da je rođena u Melburnu i da je magistrirala arhitekturufoto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Njenog LinkedIn profila više nema tako da i za obrazovanje kao i karijerni put kao izvor informacija trebamo uzeti druge medije koji pišu da je, nakon diplome, godinu dana radila kao dizajnerski konsultant, a potom tri godine kao studentkinja arhitekture. Nakon što je magistrirala, što je bilo negde u periodu 2019. i 2020. godine, iz Australije se seli u Los Anđeles gde je krajem 2020. bila jedna od troje arhitekata koje je Kanje zaposlio na svom projektu "YEEZY HOME" koji se odnosio na kupole koje je prvo izgradio u na njegovom i Kiminom imanju Kaliforniji (naknadno su srušene zbog kršenja regulativa), a kasnije na svom ranču u Vajomingu.

Njena relativna anonimnost nestala je tačno 9. maja ove godine kad je uhvaćena s Kanje Vestom na Beverli Hilsu na ručku u Voldorf Astoriji
Njena relativna anonimnost nestala je tačno 9. maja ove godine kad je uhvaćena s Kanje Vestom na Beverli Hilsu na ručku u Voldorf Astorijifoto: Stoianov-headtotoe / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Tom je prilikom Bjanka dala jedan od retkih intervjua za Hypebeast u kojem je objasnila kako se odlučila za karijeru u arhitekturi.

"Kao dete me privlačila kreativnost, posebno umetnička. Oduvek sam želela da budem skulptor, a, za mene, arhitektura je spoj umetnosti i pragmatičnosti. Arhitektura je jedini umetnički gest koji ožemo staviti na zemlju. Privukla me, iskonski, kao pomak na umetničkoj skali", rekla je Bjanka koja je u to vreme izgledala malo drugačije nego sada. Dugačka smeđa kosa i pomalo preplanuli ten koji je u ono vreme nosila nešto su drugačiji od Bjanke koju poslednjih meseci vidimo na fotografijama. Pojasnila je da je njena tetka bila ta koja je podstakla njen interes za dizajn: "Kao dete sam puno vremena provodila sa svojom tetkom koja me konstantno izlagala čitavoj lepezi umetnost, filma i arhitekture. Ona je probudila moju ljubav za dizajnom i u mene ulila oko za estetiku koje sam negovala kroz odrastanje", rekla je Bjanka koja se nakon toga nije puno izlagala u javnosti.

Veza s Kanjeom Vestom

Njena relativna anonimnost nestala je tačno 9. maja ove godine kad je uhvaćena s Kanje Vestom na Beverli Hilsu na ručku u Voldorf Astoriji.

Spekulacije o njihovoj vezi okupirale su javnost, a četiri dana kasnije, 13. maja, procurela je informacija da su već neko vreme zajedno i da su se venčali u tajnosti. U tom su trenutku, bez obzira na to što je Kanje viđen sa zlatnim prstenom na ruci, svi su sumnjali u istinitost te tvrdnje zbog nedostatka službenog dokumenta.

Tako je i ostalo sve do pre koji dan kad je Dejli Mejl ekskluzivno saznao da su 20. decembra na "tajnom venčanju" zaista razmenili zavete koji se, iako zbog poverljivosti ne moraju imati službene dokumente, smatraju valjanim, zakonskim, brakom. Ceremoniju održanu u Palo Altou u Kaliforniji svega mesec dana nakon finalizacije Kanjeovog razvoda od Kim Kardašijan vodio je izvesni Džejms Mejsfild koji, kako piše Dejli Mejl, prodaje pakete venčanja koji ne zahtevaju sudsku ceremoniju s početnom cenom od 385 dolara.

Izvor blizak paru naveo je da su "Bjanka i Kanje vrlo povučeni, vrlo privrženi i predani jedno drugome" te je dodao da smatra da zaista uživaju u vremenu koji odvajaju samo za sebe.

Bonus video:

08:43

ESPRESO NA NASTUPU EMINE JAHOVIĆ: Pevačica progovorila o PORODICI, evo šta kaže

(Espreso/Stil)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.