ANĐELINA DŽOLI VIŠE NEĆE DA ĆUTI: Otkrila JEZIVE STVARI O HOLIVUDU, ceo svet je šokiran, da li je ovo MOGUĆE?
Anđelina Džoli, Foto: Profimedia

daleko bilo!

ANĐELINA DŽOLI VIŠE NEĆE DA ĆUTI: Otkrila JEZIVE STVARI O HOLIVUDU, ceo svet je šokiran, da li je ovo MOGUĆE?

Anđelina Džoli se mnogo požalila na svoj život u Holivudu i iznela šokantne detalje vezano za to

Objavljeno:

Glumica je govorila o svom preziru prema Holivudu u intervjuu za WSJ magazin. Anđelina Džoli (48) je otkrila planove da napusti "nezdravi Lod Anđeles" i provede više vremena u Kambodži, nakon što je "izgubila mogućnost da slobodno putuje" tokom ogorčene bitke sa Bredom Pitom.

Ona je za magazin govorila da ne voli Holivud, i da ga smatra za "površno mesto", priznajući da verovatno nikada ne bi ušla u ovu industriju u današnje vreme. Objasnila je da želi da se odseli što je pre moguće, da bi živela u svom domu u Aziji , ali ne dok njena tekuća pravna bitka sa bivšim ne dođe do završne faze.

Par je počeo da se zabavlja 2005. a venčao se 2015. da bi se rastali dve godine kasnije, i od tada traje njihova sedmogodišnja brakorazvodna parnica oko starateljstva nad njihovo šestoro dece. Anđelina je rekla da je postupak ograničio u nekim stvarima, poput putovanja. "To je deo onoga što se desilo nakon mog razvoda - izgubila sam mogućnost da živim i putujem slobodno", izjavila je i dodala "preseliću se kad budem mogla".

1 / 4 Foto: Profimedia

"Odrasla sam na prilično površnom mestu. Od svih mesta na svetu, Holivud nije najnezdravija sredina. Pa zato tražite autentičnost", objasnila je Džolijeva. Dodala je, da je zbog činjenice što je odrasla tu, dok su joj roditelji bili glumci Džon Vojt i Maršelin Bertrand, nikada nije bila fascinirana Holivudom.

Priznala je, da kada bi počinjala iz početka, nikada ne bi ponovo postala glumica, zbog očekivanja javnosti da se dele intimni detalji iz života. Anđelina je takođe rekla da više nema društveni život, te da su joj prijatelji sada većinom izbeglice, koje je upoznala tokom višegodišnjeg rada za UN. "Oni su kroz sve što su prošli ostali iskreniji i sačuvali su humanost, pored njima sam opuštena. Zašto volim da provodim vreme s ljudima koji su preživeli i izbeglice su? Zato što su se suočili s toliko toga u životu da to ne donosi samo snagu, već i ljudskost", kazala je poznata humanitarka, ističući da pored toga trenutno ne izlazi ni na dejtove.

1 / 2 Foto: Profimedia

Govorila je još o svojoj odluci da se poprilično povuče iz javnosti nakon rastanka s Bredom: "Morali smo da zacelimo. Postoje stvari od kojih smo se oporavljali." objasnila je činjenicu da se pojavila u samo pet filmova od razvoda.

Bonus video:

00:44

ESPRESO TIKTOK: Britni Spirs se razvodi

(Espreso/Mondo/M.C.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.