ŠTA TO ONA RADI U CRKVI? Pevačica golišava SNIMALA SPOT, VERNICI NE MOGU DA DOĐU SEBI OD ŠOKA: Ko je ovo DOPUSTIO?
Feather, Foto: Print Screen Youtube/ sabrina carpenter

DA LI JE MOGUĆE?

ŠTA TO ONA RADI U CRKVI? Pevačica golišava SNIMALA SPOT, VERNICI NE MOGU DA DOĐU SEBI OD ŠOKA: Ko je ovo DOPUSTIO?

Sveštenik je skinut sa dužnosti jer je pevačici dozvolio snimanje u istoj.

Objavljeno: 12:53h

Bivša Diznijeva zvezda Sabrina Karpenter (24) razbesnela je katolike novim spotom za pesmu "Feather" koji je snimila obnažena u crkvi, a sveštenik Džejmi Gigantelo skinut je sa dužnosti jer je pevačici dozvolio snimanje u istoj.

U spotu za pomenutu numeru mlada pevačica plesala ispred oltara, a na sebi je nosila kratku crnu haljinu od tila.

U pesmi peva o toksičnim vezama i zaključuje kako se "oseća lakom poput pera" bez takvih muškaraca u životu. Na kraju videa su na oltaru položeni sanduci u pastelnim bojama muškaraca koji su u spotu umrli.

Sveštenik Gigantelo skinut je sa dužnosti.
Sveštenik Gigantelo skinut je sa dužnosti.foto: Print Screen Youtube/ sabrina carpenter

Spot je objavljen prije četiri nedelje, a kako su se nizale negativne rakcije zbog toga što je sniman u crkvi, oglasila se i biskupija Bruklin.

- Biskup Robert Brenan je zgrožen onim što je snimljeno u crkvi Blažene Device Marije u Bruklinu. Župa nije sledila biskupijsku politiku u vezi sa snimanjem na crkvenom posedu, što uključuje pregled scena i scenarija - poručili su u saopštenju.

Katolici su bili zgroženi, pa je biskup Brenan održao popravnu misu.

 Sabrina Karpenter (24) razbesnela je katolike novim spotom za pesmu 'Feather
Sabrina Karpenter (24) razbesnela je katolike novim spotom za pesmu "Featherfoto: Print Screen Youtube/ sabrina carpenter

Nedugo nakon toga, sveštenik Gigantelo skinut je sa dužnosti.

On se nakon toga izvinio na Fejsbuk stranici crkve, nazvavši spot "sramotnim".

Objasnio je da je došlo do problema u komunikaciji s producentima spota. Naime, navodno nisu naveli kakav će se spot snimati, te da su samo naveli da je reč o projektu sa Sabrinom Karpenter. Gigantelo je pretražio mladu pevačicu na internetu, a kako o njoj nije pronašao ništa kontroverzno, dopustio je snimanje, piše "24sata.hr".

- U želji dodatnog ojačavanja veze između mladih kreativnih umetnika, koji čine veliki deo ove zajednice i župe, pristao sam na snimanje nakon što opšta pretraga o pevačici nije otkrila ništa upitno - napisao je sveštenik.

1 / 4 Foto: Print Screen Youtube/ sabrina carpenter

Obećao je da će zaradu od videa donirati Centru za podršku ženama "Bridge To Life", centru za kriznu trudnoću u Njujorku.

- Nedvosmislenio je da su mnogi uznemireni zbog ovoga što se dogodilo, ali ne više od mene. Tražim da po uzoru na Hristov oproštaj nađete mogućim oprostiti moj propust u ovoj nesretnoj stvari - zaključio je.

Bonus video:

01:23

POST JE BORBA SA SAMIM SOBOM, PROTIV EGOIZMA Teolog otkrio blagodati i benefite: To je duhovna vežba protiv loših razmišljanja

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.