O NJENOM BURNOM LJUBAVNOM ŽIVOTU SVI SU BRUJALI: Na ovom SPISKU nalaze se OPASNI FRAJERI, žene će joj ZAVIDETI
Glumica, Foto: prentscreen/youtube/Movieclips

zanimljivo

O NJENOM BURNOM LJUBAVNOM ŽIVOTU SVI SU BRUJALI: Na ovom SPISKU nalaze se OPASNI FRAJERI, žene će joj ZAVIDETI

Jedna je od najlepših glumica, te ne čudi što je mnoge zavela

Objavljeno: 09:25h

Sandra Bulok je, nažalost, izgubila "ljubav svog života", fotografa Brajana Rendala, koji je preminuo nakon tri godine borbe sa multiplom sklerozom.

Sandra i Brajan su se zabavljali od 2015. godine, kada su se i upoznali na rođendanu njenog sina, gde je Rendal radio kao fotograf.

No, pre nego što je upoznala Brajana i shvatila, kako je sama pričala, šta je prava ljubav, Sandra je imala brojne veze, od kojih neke sa i te kako poznatim ljudima.

Glumci, sportisti, muzičari

Njena prva javna veza bila je sa glumcem Tejtom Donovanom, dok su snimali film "Love potion No.9" 1992. godine. Oni su bili zajedno tri godine, a čak su bili i vereni.

Glumica je 1995. godine imala kratku romansu sa sportistom Trojom Ekmanom, a naredne godine je otkrila da se zabavlja sa filmskim tehničarem Donom Padiljom.

U prvo vreme nije otkrivala sa kim je, a onda je objavila da su raskinuli posle 10 meseci veze.

Sandra i Metju Mekonahi radili su zajedno na filmu, i tada su počele da kruže glasine da su zajedno. Međutim, oni to nisu potvrdili sve dok, zapravo, nisu raskinuli.

- Među nama postoje veliko poštovanje i ljubav. Osećam da on veoma brine za mene. Nije važno gde njega ili mene život odnese, znam da ćemo ostati bliski - rekla je Sandra o Metjuu.

Jedini brak

Nakon njega zabavljala se sa muzičarem Bobom Šnajderom, a potom i sa glumcem Rajanom Goslingom. Nakon njega je bila sa rijaliti zvezdom Džesijem Džejmsom, za kog se i udala. Međutim, pet godina posle venčanja, Džesi ju je prevario, pa su se razveli.

Kada su glasine u pitanju, postojale su spekulacije da se Sandra zabavljala sa Rajanom Rejnoldsom i Krisom Evansom, ali je na tome sve i ostalo.

Kijanu Rivs

Ipak, najviše se spekulisalo o tome da li su Sandra i Kijanu Rivs bili zajedno. Međutim, posle više od dve decenije od njihovog zajedničkog filma i dana kada su počele glasine, Sandra je priznala da joj je Kijanu bio samo simpatija, ali da nisu bili zajedno.

Ono što ona nije znala, a što je i on kasnije priznao, jeste da je i Sandra njemu tada bila simpatija.

Na kraju, 2015. godine upoznala je Brajana i sa njim ostala do njegovog poslednjeg dana.

Bonus video:

04:06

EVO DA LI SE VIĐA SA BIVŠIM MUŽEM: Emina Jahović za Espreso progovorila o Mustafi

(Espreso/24sedam)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.