IZGUBILA NAJVEĆU LJUBAV U ŽIVOTU, NJEGOV ODLAZAK JE SLOMIO: O njemu je govorila NAJLEPŠE REČI
Glumica, Foto: prentscreen/youtube/Movieclips

tuga

IZGUBILA NAJVEĆU LJUBAV U ŽIVOTU, NJEGOV ODLAZAK JE SLOMIO: O njemu je govorila NAJLEPŠE REČI

Par je bio u vezi dugi niz godina

Objavljeno:

Brajan Rendal, dugogodišnji dečko Sandre Bulok, preminuo je proteklog vikenda, nakon trogodišnje borbe sa multiplom sklerozom.

Njih dvoje su se upoznali u januaru 2015. godine, kada je on bio fotograf na rođendanu njenog sina Luja. Kasnije te iste godine su prvi put svoju vezu izneli u javnost, a zajedno su bili i na venčanju Dženifer Aniston i Džastina Teroa.

Sandra i Brajan nisu bili venčani, a ona ga je nazvala "ljubav mog života".

- Pronašla sam ljubav svog života. Imamo dvoje divne dece i njegovu ćerku. To je nešto najbolje - rekla je Sandra pre nekoliko godina, pa dodala:

- Ne želim da kažem da to nećemo uraditi, ali ne treba mi papir da bih bila posvećena supruga i majka. On je primer koji ja želim da imaju moja deca. Ne slažemo se uvek, ali je on primer čak i kad je to slučaj.

Podsetimo, Brajanova porodica je izdala saopštenje da je Brajan izgubio bitku sa bolešću koju je skrivao od javnosti.

- Sa velikom tugom obaveštavamo vas da je 5. avgusta Brajan Rendal mirno preminuo nakon trogodišnje borbe sa ALS-om - piše u saopštenju porodice, i dodaje se:

- Brajan je odlučio da svoju borbu sa ovom teškom bolešću zadrži za sebe, a mi koji smo brinuli o njemu dali smo sve od sebe da ispoštujemo njegov zahtev.

Oni su istakli da su zahvalni doktorima i sestrama, koji su žrtvovali svoje porodice da bi bili sa njima, te su zamolili za privatnost u ovom teškom trenutku, kada moraju da se pomire sa tim da moraju da se oproste od Brajana.

Bonus video:

04:06

EVO DA LI SE VIĐA SA BIVŠIM MUŽEM: Emina Jahović za Espreso progovorila o Mustafi

(Espreso/24sedam)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.