DA LI JE MOGUĆE? Hejli Biber je TRUDNA!? Pojavio se SNIMAK koji govori MNOGO
Hejli Biber, Foto: Profimedia

VESELO

DA LI JE MOGUĆE? Hejli Biber je TRUDNA!? Pojavio se SNIMAK koji govori MNOGO

Pojavio se snimak koji može da otkrije mnogo toga

Objavljeno:

Na mrežama kruži snimak u kojem Džastin otkriva da je Hejli verovatno trudna.

Hejli Biber je u maju za "The Sunday Times" ispričala kako bi volela da se ostvari u ulozi majke, ali da ima veliki strah. Hejli je istakla da teško podnosi negativne komentare na njen i Džastinov račun i da ne zna kako će podneti ako pojedinci u negativnom kontekstu budu komentarisali njihovo dete.

- Bukvalno plačem bez prestanka kada se to (trudnoća) i spomene, a želim decu, baš. Ljudi svašta pričaju o mom suprugu i meni, ne mogu ni da zamislim kako bih se postavila kada bi i moju bebu tako "uzeli u usta" - objašnjavala je ona.

Hejli Biber
Hejli Biberfoto: Profimedia

Džastin je, sa druge strane, prilično brzo posle njihove svadbe ispričao na sva zvona koliko bi voleo da osnuje "svoje malo pleme", ali je i dodao kako je to "sve na Hejli, jer će ona biti majka, prolaziti kroz trudnoći i njeno će se telo menjati".

Sada se na društvenim mrežama pojavio snimak na kojem se čuje razgovor Džastina i Hejli, a na osnovu kojeg se zaključuje da je influenserka u blagoslovenom stanju.

- Misilm, znam da si trudna, ali... - nakon koje Džastin shvata da ih paparaci snimaju, pa se okreće leđima ka njima i skriva svoju suprugu od objektiva.

Nešto zatim, na istom snimku, mlada lepotica vidi se sa značajno većim stomačićem, zbog čega je "samo pitanje dana kada će morati da preseku i kažu istinu", napominje tamošnja štampa.

Bonus video:

05:28

Viral - Mladi brakovi

(Espreso/Informer)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.