Kluni i Amal trudni! Ali svađaju se zbog 1 stvari, koja će podeliti muškarce i žene! (FOTO)

Na čijoj ste strani?

Kluni i Amal trudni! Ali svađaju se zbog 1 stvari, koja će podeliti muškarce i žene! (FOTO)

Iako su mnogi sumnjali da će se Džordž Kluni ikada oženiti i imati porodicu, on se oženio i očekuje prvo dete. Međutim, uz jednu dobru, uvek ide i jedna loša vest
Objavljeno:

Svetski mediji su razglasili lepu vest koja dolazi iz porodice Kluni. Naime, lepa advokatica, Amal Almudin je u trećem mesecu trudnoće, te srećni par očekuje prvo dete. Mogli su da budu najbolji sportisti sveta, a na kraju su završili na filmu! (FOTO) Džordž Kluni je uvek bio vrlo privržen svojoj supruzi, ali otkad je saznao da će biti otac postao je još brižniji.

Međutim, izvor blizak paru kaže da je holivudski glumac vrlo zabrinut za tok trudnoće svoje supruge, pošto je u velikom strahu zbog potencijalnih komplikacija. A njih bi mogle da izazovu prehrambene navike od Amal. Naime, ona je uvek pazila na svoju figuru, zbog čega je iz ishrane izbacile mnoge stvari koje bi bile veoma hranljive za bebu. Glumac zato smatra da bi ona trebalo da počne odmah da unosi više kalorija i zaboravi na dosadašnju ishranu. No, to će, uz trudnoću, jasno dovesti do neplaniranog viška kilograma, koje Amal ne očigledno ne želi. Videćemo da li će ova nesuglasica prerasti u veći sukob ili će supružnici ipak naći zajednički jezik oko ove teme. (Espreso.co.rs/ Ok.com)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.