Uhapšen atentator na Vučića? Krio se u Banja Luci, čeka se izručenje!
Foto: Thinkstock

Dolijao!

Uhapšen atentator na Vučića? Krio se u Banja Luci, čeka se izručenje!

Pripadnici MUP-a Republike Srpske priveli Sinišu M. (43) koji se dovodi u vezu sa oružjem pronađenim u Jajinicima, nedaleko od kuće srpskog premijera.
Objavljeno: 11:28h

Iz Ministarstva unutrašnjih poslova RS-a izjavili su za portal Klix da su pripadnici MUP-a RS lišili slobode osobu na području RS-a po poternici MUP-a Srbije, a zbog krivičnog dela nedozvoljena proizvodnja ili promet oružja ili eksplozivnih materija.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Osoba je uhapšena na području Banja Luke i predata Sudu Bosne i Hercegovine zbog određivanja ekstradicije.

Kako saznaje Alo, u Banjaluci po poternici MUP-a Srbije uhpšen Siniša M. (43), zbog krivičnog dela nedozvoljena proizvodnja ili promet oružja ili eksplozivnih materija. On se sumnjiči da je povezan sa oružjem koje je nedavno nađeno kraj kuće premijera aleksandra Vučića u Jajincima.

Siniša M. već je jednom hapšen u Beogradu jer je osam puta za 24 sata zatečen kako nadgleda dom premijera. On je državljanin BiH i bivši pripadnik policije Republike Srpske i Srbije do 2009. godine. Poslednjih godina je u vezi sa barsko-budvanskom kriminalnom grupom, piše Alo.

foto: Beta/Fonet/Wikipedia: MoserB

Podsećamo, u šumi u blizini porodične kuće srpskog premijera policija je po prijavi meštana Jajinaca našla oružje u sanducima u kojima se čuva ova vrsta naoružanja.

Pronđena je zolja, četiri ručne bombe i 100 komada municije kalibra 7,62 milimetara. Nađena je i municija za automatsko naoružanje i snajper, kao i između deset i 15 metaka nepoznatog kalibra.

Zolja, ručni bacač, koja služi za uništavanje oklopnih vozila, tenkova ili blindiranih automobila, nađena je 15 metara pre skretanja za kuću oca Aleksandra Vučića, na mestu gde zbog konfiguracije terena mora da se uspori.

(Espreso.co.rs / Klix.ba / Alo.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.