Bili bismo sila, a sada smo 0: Kako bi Jugoslavija izgledala danas (VIDEO) (FOTO)
Foto: Profimedia/FilipPlavčić

kad bi bilo

Bili bismo sila, a sada smo 0: Kako bi Jugoslavija izgledala danas (VIDEO) (FOTO)

Na današnji dan je u Hrvatskoj održan referendum za napuštanje Juge. U isto vreme Crnogorci spremaju proslavu 10. godišnjice od sticanja nezavisnosti. Da li imamo razloga za slavlje i kako bi Jugoslavija izgledala danas, 2016. godine, da je opstala
Objavljeno: 09:03h
Jugoslavija što bi je smestilo u 50 zemalja sveta sa najvećim brojem stanovnika.
foto: AP
Tada su živeli kao grofovi, a skoro 30 godina kasnije bili bismo Nemačka! Švajcarska!
foto: AP
Kolinde , Šešelja, Mila, Dodika - zamislite samo te duele!
foto: AP
Najveća tajna Juge: Razlaz Srbije i Crne Gore je počeo jednim razgovorom u hotelskoj sobi (FOTO) Za odlazak na Evrosong takmičili bi se: Severina, Segrej Ćetković, Dino Merlin, Kaliopi - kakav bi to festival velikana bio.
Budva
foto: Fonet
naša vaterpolo reprezentacija, u kombinaciji sa hrvatskom i crnogorskom ekipom obesmislila bi sva takmičenja u ovom sportu
Bili bismo deo EU - iz keca u kec!
foto: AP
23 godine od velike tragedije: Ovo je najpotresnija priča o ljubavi Srbina i muslimanke koja je šokirala čitavu planetu! (FOTO) (VIDEO) Svi bismo znali himnu! Sa "Bože pravde" je povuci-potegni! I ne bi došlo do ovakvih scena:
Svi bi znali za nas.
foto: Giphy
Da je Jugoslavija u punom obimu ostala, to bi značilo da se ne bi desili ratovi devedesetih, da bi mnogi i dalje imali svoje voljene kraj sebe, da bismo svi bili u svojim domovima. Ovako svi imamo po zemlju, a izgubili smo sve između toga. Bravo za nas!

Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.