Nema više vrištanja i plakanja! Stigao je madrac koji sam uspavljuje bebe (VIDEO)
Foto: Print Screen Youtube

više sna za celu porodicu

Nema više vrištanja i plakanja! Stigao je madrac koji sam uspavljuje bebe (VIDEO)

Ne znate koga više muči nespavanje, vaše mezimče ili vas? Vaš život može postati mnogo lakši, a konačno ćete se i vi naspavati
Objavljeno:

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Ako i vi imate problem sa uspavljivanjem bebe, stiglo je odlično rešenje za vas. Nema više vrištanja pred spavanje, a ni vaših natečenih podočnjaka od nespavanja.

Bebe rođene s velikom glavom biće uspešne u životu (FOTO)

Hana Sisala iz Helsinkija je ovu ideju dobila jer se mučila pri uspavljivanju svoje kćerke Soline, a to je muka koju poznaju svi novopečeni roditelji.

5 ilustracija koje savršeno opisuju razlike između mame i tate (FOTO)

foto: Print Screen Youtube

Ona je odlučila da pronađe rešenje koje će joj pomoći sa uspavljivanjem ćerkice. Tako je na svet došao i ‚‚Familings" madrac za bebe dizajniran tako da vazduh prolazi kroz njega, što ga čini sigurnijim od običnih madraca jer se smanjuje rizik od gušenja bebe.

Ovaj madrac uspavljuje bebe tako što se njiše gore-dole, što bebe podseća na uspavljivanje u naručju.

foto: Print Screen Youtube

- Loše smo spavali, naša beba je plakala satima svaku noć- rekla je Sisala i dodala da su pokušavali mnoge stvari, ali da ništa nije pomoglo. Sisala kaže da je ovaj madrac veoma tražen i da već ima ponude od kompanija od Afrike do Južne Amerike, jer uspavljivanje beba muči roditelje širom sveta.

foto: Print Screen Youtube

Sisala je nakon dizajniranja, imala priliku da isproba ovaj madrac na svom sinu Elmeru, rođenom prošle godine. - Pre madraca spavao je samo po 10 minuta. Budio bi se umoran, plačući i svi smo bili pod stresom- kaže Sisala i dodaje da je ovaj madrac produžio san njenog sina do 45 minuta, i da se on počeo buditi s osmehom.

Kako izgleda ovaj magični madrac pogledajte u videu:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.