Smarate partnera porukama, prikočite malo da vas ne otkači (GIF)
Foto: Profimedia

vreme je za horoskop

Smarate partnera porukama, prikočite malo da vas ne otkači (GIF)

Madam, ma dajte se obuzdati! Nestrpljivi ste danas i mnogo nasrtljivi, popustite malo da ne rasterate udvarače
Objavljeno:

Lav

Ljubav:

Imate povoljne aspekte da u toku dana provedete lepe trenutke sa svojim partnerom. Pokušajte se opustiti, pokusajte da smanjite svoju ljubomoru i veliku potrebu da budete u centru pažnje.

Posao:

Poslovni aspekti nisu najpovoljniji u toku dana. Savet je da ne obraćate puno pažnje na komentare koji nisu bitni, ili nisu pak upućeni od osoba kod kojih direktno ne odgovarate za kvalitet svog rada.

Zdravlje:

Imatećete mogucnost manjih problema sa krvnim pritskom u toku dana. Ako ste fizički pasivni, potrudite se da današnji dan iskoristite za fizičke aktivnosti.

foto: tumblr

Devica

Ljubav:

Imate povoljne aspekte da u toku dana rešite nesuglasice koje imate sa partnerom. Ako ih rešavate sami u svojoj glavi, analizom, detaljsianjem, samo ćete napraviti jos veći haos i stvoriti nove probleme.

Posao:

Odličan dan da se aktrivirate i potaržite neki novi posao, ovo pre svega važi za pripadnike znaka Device koje ne rade. Potrudite se jer ako sada ne počnete sa radom, pitanje je da li ćete naći nešto do kraja godine.

foto: tumblr

Vaga

Ljubav: Jako ste konfuzni, ne možete rasčlaniti neke stvari iz prošlosti, sa trenutnim dešavanjima. Ako mislite da niste rasčistili prošlost, da Vas tu muče neke stvari, jednosatvno morate se suočiti sa tom osobom i videti o čemu se radi, da li ipak mozda tu postoji mogucnost da se ponovo nešto ostvari.

Posao: Nećete imati neki vid večih komplikacija. Jednostavno Vas očekuje jedan prosečan poslovan dan.

Zdravlje; Moguče tegobe sa kičmom. Ako generalno imate tegobe sa kičmom, bilo bi ok da se konsultujete i sa lekarima.

foto: tumblr

Škorpija

Ljubav:

Odličan dan da se malo više angažujete oko osobe koje Vam se sviđa već duže vreme. Ako ste zauzeti, pokušajte da tu energiju kanališete ka svom partneru.

Posao:

Malo veća nervoza, moguće nagomilavanje obaveza malo zbog loše organziacije, malo zbog neiskustva rukovodstva. Znam da će Vam to smetati, ali dok ne nađete bolji posao, morate se nositi sa tim stanjem.

Zdravlje:

U toku dana se ne vide bilo koje ozbiljnije komplikacije po pitanju polja zdravlja.

foto: tumblr
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.