Istopiće vam se u ustima: Najbrža proja na svetu sa ukusnim filom od sira (RECEPT) (VIDEO)

KAO PO BAKINOM RECEPTU

Istopiće vam se u ustima: Najbrža proja na svetu sa ukusnim filom od sira (RECEPT) (VIDEO)

Ne mučite glavu mnogo, izbor za današnji ručak je tako lak. Ovog hladnog dana, vruć ručak na stolu će okupiti celu porodicu.
Objavljeno:

Ima li šta lepše od toga kad je ručak svež iz vaše kuhinje, i kad je pripremljen za 20- 30 minuta. Piletina sa slaninicom: Dobro zvuči, još bolje miriše (RECEPT) (VIDEO) Sastojci: 3 šolje projnog brašna 3 šolje pšeničnog brašna 3 jaja 2 šolje ulja Obrok za minut: Savršeno jaje sa slaninom u korpici od hleba (RECEPT) (VIDEO) 1 šolja mleka 3 šolje kisele vode 1 prašak za pecivo 1 kašičica soli 3 šolje krupno mrvljenog trvrđeg sira

Print Screen YouTube
Priprema: Uključiti rernu na 180 stepeni. Staviti 3 jaja u posudu i umutiti ih malo. Dodati jednu šolju mleka, 2 šolje ulja, i malo umutiti. Dodati 3 šolje kisele vode i malo umutiti. Sipati 3 šolje projnog brašna i 3 šolje pšeničnog brašna i dobro pomešati. Dodati prašak za pecivo i kašičicu soli i promešati. Premazati pleh uljem, i staviti papir za pečenje. Oduševite goste super brzom kuglom od čokolade (RECEPT) (VIDEO) Sipati dobijenu smesu u pleh. Posuti 3 šolje krupno mrvljenog sira preko smese za proju. Utapkati malo viljuškom. Staviti proju da se peče oko 30 do 35 minuta. Kada je proja pečena poprskati je malo vodom i prekriti krpom. Posle 5 minuta proja je spremna za serviranje. (Recept: kuvajuzivo.net)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.