Kupio joj je prsten, PA SAZNAO NAJGORU VEST IKADA! Tražio je savet stručnjaka, I VRLO SE IZNENADIO!
Kupio je prsten i želeo da je zaprosi, Foto: Profimedia

ispovest

Kupio joj je prsten, PA SAZNAO NAJGORU VEST IKADA! Tražio je savet stručnjaka, I VRLO SE IZNENADIO!

Kupio sam prsten i želeo da je zaprosim, ali sad stoji u fioci

Objavljeno:

Za ovog mladića život se u trenu preokrenuo, od ogromne sreće do prevelike tuge. Saznao je da mu devojka spava s kim stigne, od mehaničara, prodavca do vlasnika auto salona.

Svoju situaciju je ispričao za The Sun, od čije kolumnistkinje je tražio savet. Ovo je njegova priča, a niže je savet koji je dobio:

"Draga Deidre, Imam 28 godina i lični sam trener.

Moja partnerka je recepcionerka u salonu za automobile. Ima 25 godina i okružena je momcima na poslu, ali nikada nisam brinuo zbog toga.

Nedavno sam naletio na prijatelja čiji brat radi u istom salonu kao i ona. Rekao mi je da moja devojka ima reputaciju - da u garaži spava s kim stigne, s mehaničarima, prodavcima pa čak i sa šefom.

Suočio sam je s time i priznala je da to radi više od dve godine. Već sam kupio prsten i želeo da je zaprosim, ali sad stoji u fioci. Još uvek smo zajedno, ali ne mogu preći preko toga koliko me je povredila."

Više joj ne mogu verovati.

Verenički prsten
Verenički prsten foto: photomaster

Savet:

Nije ni čudo da joj ne možeš verovati. Moraće se jako potruditi i dokazati kako se promenila. Sad se nameće pitanje - zašto se tako ponaša? Je li joj potrebno beskrajno potvrđivanje da je poželjna? Kakav odnos ima s roditeljima? Mora biti jasno da ona ima samo jednu priliku da se dokaže.

Postoji li život nakon prevare?

Američka seksualna terapeutkinja Ester Perel veruje da nevera ne mora završiti konačnim razlazom partnera - ona ​​može i očvrsnuti vezu. Odlučno tvrdi da se većina veza i brakova može da se oporavi od nevere, ali da u društvu postoji stigma o partneru koji je prevaren i ostaje u braku. Na njega se gleda sa nevericom i žaljenjem, što ljude može više mučiti nego sama nevera.

- Ponekad je veza koja je "pretrpela" prevaru jača nego pre, iskrenija i dublja od veze kakva je bila pre tog čina. A razlog tome je što ljudi napokon sve stave na sto i raščiste sve probleme, nesigurnosti i nedoumice - ispričala je.

- Želja je jaka. Izdaja je jaka. Ali može se izlečiti. Neke su prevare posmrtno zvono vezama koje su već bile na umoru, no neke će nas druge osvestiti za neke nove mogućnosti. Većina parova koji su doživeli prevare ostaju zajedno.

Neki od njih jedva prežive, a drugi tu krizu pretvore u priliku, to pretvore u proizvodno iskustvo - otkriva Esther i ističe da je za prevarenu stranu nužno da traži i doživljava iskustva koja će je veseliti i povratiti izgubljeni identite, poput više druženja s prijateljima, posvećenosti sebi ili svojim hobijima.

Ističe i da su afere u digitalno doba smrt od hiljadu uboda, jer nailazimo na poruke koje otkrivaju želje, zagrljaje, dodire, osećaje i fotografije.

BONUS VIDEO: Profesionalni šminker na delu: Kako da se našminkate za Novu godinu

(Espreso.co.rs/24sata.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.