TRAVELLAND I TURKISH AIRLINES VAS VODE U ISTANBUL!
Foto: Promo

Ne propustite!

TRAVELLAND I TURKISH AIRLINES VAS VODE U ISTANBUL!

Sjajna prilika!

Objavljeno: 10:22h

Između Crnog i Mramornog mora vekovima leži Istanbul, grad koji svoju bogatu i burnu istoriju nosi kao zaštitni znak a svoje posetioce uvek ostavlja bez daha! Zovu ga još i ,,grad iz 1001 noći”, ,,vrata Orijenta”, ,,raskršće civilizacija” a sve zbog neverovatne energije kojom je još od davnina opčinjavao sve, od umetnika do osvajača.

Menjali su mu nazive, gradili i ulepšavali ga kako bi ponosno o njemu mogli da pričaju. Zato je danas teško i nabrojati sve znamenitosti Istanbula a gotovo nemoguće ih je sve obići. No, ono što ne vidite prvi put, videćete neki sledeći jer Istanbul je od onih gradova u koji ćete se sigurno vratiti.

Njegovo najpoznatije obeležje je crkva Svete mudrosti poznata i kao muzej Aja Sofija sagrađena još u šestom veku. U njenoj blizini podignuta je Plava džamija specifična po dvadeset hiljada ručno sečenih i bojenih plavih pločica koje prekrivaju unutrašnjost kupole. U Istanbulu nepropustite ni Topkapi palatu, Kapali čaršiju, palatu Dolmabahče i krstarenje po Bosforu.

foto: Promo

Turistička agencija ,,Travelland” u svojoj ponudi ima izuzetno zanimljive i povoljne aranžmane za Istanbul te ovaj grad već tokom decembra možete posetiti po ceni već od 89€. Tokom četiri ili pet dana putovanja, zavisno od toga šta odaberete, preko ,,Trevellanda” će vas ugostiti hoteli sa tri ili četiri zvezdice.

Hotel Monaco je smešten u Laleli delu grada u blizini trgovačke zone i mnogobrojnih prodavnica i restorana. Hotel Antik takođe, dok je hotel Grand Hillarium u delu grada Yenikapi a svi nude uslugu na bazi noćenja sa doručkom.

foto: Promo

Istanbul je od Beograda vazdušnom linijom udaljen nešto više od 800 kilometara. Avio prevoz i udoban transfer do Istanbula obezbeđuje kompanija Turkish Airlines, jedna od najboljih evropskih avio-kompanija.

Zainteresovani za posetu Istanbulu tokom decembra ili početkom 2018. više informacija mogu pronaći na internet prezentaciji ,,Travelland” agencije: http://www.travelland.rs/

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.