Odgovor na ovo pitanje otkriva da li ste pshopata! (FOTO) (GIF)
Foto: Print Screen Youtube

bez emocija i osećanja

Odgovor na ovo pitanje otkriva da li ste pshopata! (FOTO) (GIF)

Ako niste tačno odgovorili na ovo pitanje, opustite se - dobro je da niste... Postavite pitanje prijateljima, možda ste okruženi psihopatama

Objavljeno:

Psihopate obično zamišljate kao ubice i čudake, ali kanadski psiholog koji je profesionalni vek posvetio njihovom proučavanju tvrdi da bi vaš prijatelj, kolega ili čak partner mogao biti jedan od njih!

Kriminalistički psiholog i profesor Robert D. Hares s kanadskog Univerziteta Britanske Kolumbije naglašava da kod takvih pojedinaca osobine poput kajanja i empatije potpuno izostaju.

foto: giphy

Uz površne osećaje, psihopatima je u ekstremnim slučajevima sasvim sveedno da li ste živi ili mrtvi. Iako su neki od njih nasilni kriminalci, to ne znači da svi psihopati žive s one strane zakona.

Ne, ovo nije trik pitanje. Ovo je test koji su koristili neki američki psiholozi. Dobro razmislite pre nego što odgovorite. Na dnu se nalazi odgovor!

foto: Profimedia

Neki američki psiholozi koriste test da utvrde da li osoba ima sličan mentalitet kao serijski ubica. Brojne uhvaćene serijski ubice su učestvovale u testu i tačno odgovorili na pitanje.

Na početku, trebate da znate da odgovor koji je psiholozima signal za brigu daje vrlo mali broj ljudi. Još jednom ovo nije trik pitanje.

foto: giphy

Sad pročitajte priču:

“Žena, koja je sahranjivala majku, među svetom koji je došao na poslednji ispraćaj vremešnoj gospođi, ugleda jednog muškarca koga nikada pre nije videla.

Prvo što joj je palo na pamet je bilo da izgleda fantastično. Kao iz njenih snova. U nekoliko sledećih trenutaka pomislila je da to je čovek njenih snova.

U trenutku se zaljubila u njega, ali se nije odvažila uzeti njegov broj.

Nekoliko dana kasnije ona ubija svoju sestru.”

Pitanje glasi: Koji motiv je imala ova žena da ubije svoju sestru?

foto: profimedia
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.