3 SASTOJKA KOJA SRPSKE DOMAĆICE STALNO DODAJU U MLEVENO MESO: Od njih su FAŠIRANE ŠNICLE tvrde i tamne- prestanite
Ovo je caka kako da vam šnicle budu savršene, Foto: Printscreen/Youtube/Uradi Sama- Ideje za kreativce

šok

3 SASTOJKA KOJA SRPSKE DOMAĆICE STALNO DODAJU U MLEVENO MESO: Od njih su FAŠIRANE ŠNICLE tvrde i tamne- prestanite

Napravite najukusnije faširane šnicle po receptu poznate ruske kuvarice

Objavljeno:

Mnoga srpska jela sadrže mleveno meso, a kako ono nije skupo često se hrana pripremljena od ove namirnice može naći na trpezi. Ono što se najviše priprema su ćufte i faširane šnicle. Mnoge srpske domaćice u faširane šnicle dodaju jaja, prezle, luk... a ruska kuvarica Julija Arhipova predlaže da to ne radite, jer meso neće biti sočno.

Evo zašto ne treba dodavati jaja

Evo zašto ne treba dodavati jaja
Evo zašto ne treba dodavati jajafoto: Printscreen/Youtube/Larina Kuhinja

Jaja se često stavljaju u mleveno meso kada pripremate faširane šnicle kako bi delovalo kao da je količina veća, ali ona samo čine da meso bude gumeno.

Evo zašto ne treba dodavati crni luk

Problem sa lukom je što on može da nadjača prirodni ukus mesa. Umesto da ga dodajete u mleveno meso, vi ga poslužite uz jelo.

Evo zašto ne treba dodavati hleb

Hleb natopljen u vodi ili mleku može uzrokovati da faširane šnicle budu tvrde i tamne. Ako ga izbacite meso će biti sočnije.

BONUS VIDEO:

02:43

MAJSTOR ZA GULAŠ OTKRIO SAVRŠEN RECEPT: Stvar je u krčkanju, da sve bude prirodno, ali i u još jednom VAŽNOM SASTOJKU!

(Espreso / Stvar ukusa / Prenela: I.O.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.