PROŠIRENE VENE? Otkrijte kako kesten, neven, japanski bagrem i aloja mogu da reše ovaj problem!
Ilustracija, Foto: Andriy Popov / Panthermedia / Profimedia

promo

PROŠIRENE VENE? Otkrijte kako kesten, neven, japanski bagrem i aloja mogu da reše ovaj problem!

Hemoven melem iz BIOTEO asortimana dolazi kao snažan saveznik u negovanju kože nogu i ruku, pružajući ne samo zaštitu, već i vidljivo poboljšanje stanja kože.

Objavljeno:

Da li se borite sa problemima proširenih vena i kapilara? Ne dozvolite da ovi problemi narušavaju kvalitet vašeg života! Hemoven melem iz BIOTEO asortimana dolazi kao snažan saveznik u negovanju kože nogu i ruku, pružajući ne samo zaštitu, već i vidljivo poboljšanje stanja kože.

Promo
foto: Promo

Zasnovan na originalnoj recepturi sa bogatim spektrom prirodnih sastojaka, Hemoven melem sadrži ekstrakte divljeg kestena (Aesculus hippocastanum), nevena (Calendula officinalis), japanskog bagrema (Sophora japonica) i aloje (Aloe arborescens). Ovi sastojci su poznati po svojim venotoničnim i antiupalnim svojstvima, što BIOTEO Hemoven čini idealnim za sve koji osećaju težinu, umor ili napetost u nogama.

Koje su najbolje lekovite biljke za probleme sa venama? O njima će vam pričati Momčilo Antonijević:

Aktivne komponente melema deluju tako što osvežavaju, hlade i umiruju kožu, pružajući olakšanje od otečenih, teških i umornih nogu. Melem je pogodan i za negu kože sklone blagom proširenju venskih kapilara, hidrirajući i održavajući kožu u dobrom stanju.

Promotivna ponuda samo za naše čitaoce!

Za naše čitaoce, BIOTEO nudi specijalnu cenu Hemoven melema od samo 1.200 rsd, umesto uobičajene cene od 1.500 rsd.

Proizvod možete poručiti OVDE kao i pozivom na broj telefona 011/4420-502 svakog radnog dana. Osigurajte sebi ovaj nezamenljivi proizvod za negu nogu!

Način upotrebe: Naneti melem dva puta dnevno u tankom sloju na kožu nogu i ruku, blago utrljavajući. Za najbolje rezultate, kožu prethodno očistiti BIOTEO Biljnim losionom za lice i telo.

Ne propustite priliku da poboljšate zdravlje i izgled vaših nogu. Odaberite BIOTEO Hemoven melem – vašeg pouzdanog partnera u nezi nogu!

(Espreso/Promo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.