EVO ŠTA NAJVIŠE PRIVLAČI MUŠKARCE SA 20, 30, 40 GODINA: "Što više to bolje" - nećete verovati ŠTA IM JE NA PAMETI
Evo o čemu muškarci misle..., Foto: Profimedia

auuu

EVO ŠTA NAJVIŠE PRIVLAČI MUŠKARCE SA 20, 30, 40 GODINA: "Što više to bolje" - nećete verovati ŠTA IM JE NA PAMETI

Pogledajte iz iskustva, šta muškarce privlači sa 20, 30 i 40 godina!

Objavljeno:

Potrebe i želje se razlikuju dokom svake dekade. Kada je reč o muškarcima ono što želi 20-godišnjak se razlikuje od muškarca u četrdesetim godinama. Iskustvo u svemu tome igra određenu ulogu, ali i način odgajanja. Postavlje se pitanje šta to najviše privlači muškarce sa 20, 30 i 40 godina. Nekoliko pripadnika jačeg pola podelila je svoje viđenje stvari za magazin Today.

Evo šta ih najviše privlači:

20: "Što više to veselije"

"Moja prva pomisao kada vidimženu je: 'Da li želim da imam intimni odnos sa njom?' To odmah smanjuje 70 odsto u ovim godinama jer ne tražim nešto dugotrajno. To je verovatno zato što većina dvadesetogodišnjaka ima jednu goruću želju: da izgrade uspešnu karijeru. Što se tiče žena, pa, što više, to bolje. Muškarci u dvadesetim godinama žele lepu ženu, ukras na ruci da pokažu svom šefu i svetu", kaže Endru, 23-godišnjiak.

30: Stabilnost i razum

"Kada sam imao sedam godina želeo sam devojku koja bi mogla da napravi dobar zamak od peska. Sa 17 je jednostavno moralo da ih bude više. Sa 27 godina nisam želeo ženu. Sada kada imam 30 godina želim nekoga razumnog i stabilnog", priseća se Džim.

Sa 17 je jednostavno moralo da ih bude više...
Sa 17 je jednostavno moralo da ih bude više...foto: Profimedia

Kako ulazi u tridesete, muški ukus za žene se definitivno menja. Nakon početne eksperimentalne faze u kojoj izlazi sa mnogo ljudi, traži ženu koja će ispuniti određene uloge, poput supruge i majke.Srednje do kasne tridesete su često period kada muškarci popuštaju svojoj želji da se smire.

40: Druženje

"Sada kada sam u svojim mudrim četrdesetim, više me zanima karakter osobe nego paket koji dolazi. Da li joj je stalo? Da li daje onoliko koliko uzima? To su pitanja koja sebi postavljam žene koje srećem", kaže 41-godišnji Stjuart.

Afrodizijak za Stjuarta, kao i za mnoge muškarce preko 40 godina, je kompatibilnost. Muškarci u ovom uzrastu žele da budu negovani. Mnogi od njih su izgrađeni, zarađuju novav i usamljeni jer nemaju sa kim da podele svoj uspeh.

BONUS VIDEO:

05:41

KAD SAM POSTAO DOKTOR, TO JE BILA KNJIŠKA BOLEST Urolog Milošević: Ako se ne leči na vreme, dolazi se do FATALNOG STADIJUMA

(Espreso / Mondo / Prenela: I.O.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.