KINESKI HOROSKOP ZA MAJ PREDVIĐA BURU STRASTI: 5 Znakova doživeće PROMENE OVE NEDELJE, povedite računa o sledećem..
Kineski horoskop za maj 2024., Foto: Profimedia

astro

KINESKI HOROSKOP ZA MAJ PREDVIĐA BURU STRASTI: 5 Znakova doživeće PROMENE OVE NEDELJE, povedite računa o sledećem..

Ovim pripadnicima Zodijaka se smeši sreća već početkom meseca.

Objavljeno:

Mnogi su postali pesimistični kada je pronalaženje srodne duše u pitanju te su digli ruke od ljubavi. Ukoliko ste među onima koji su još uvek u potrazi za tom srodnom dušom, znajte da ste povezani sudbinski sa tom osobom i srešćete se kada za to dođe trenutak.

Ako ste ipak među onima koji su je pronašli ali se suočavate sa nekim izazovima, verujte da oni postoje kako biste rasli kako biste zajedno prevazilazili probleme u vezi.

Sreća u ljubavi se ne vezuje za trenutak kada treba da vam se posreći već je to rad na odnosu kao i zalivanje cveća, a kada oba partnera rade na odnosu ništa ih neće sprečiti da budu zajedno srećni.

Kineski horoskop sugeriše da će tokom maja pet horoskopskih znakova imati sreće u ljubavi. Proverite da li ste među njima.

Konj

Oni koji su u vezi treba da rade na svojim emocionalnim ranama iz prošlosti
Oni koji su u vezi treba da rade na svojim emocionalnim ranama iz prošlostifoto: Gaurav Kumar / Panthermedia / Profimedia

Sreća u ljubavi će ovom horoskopskom znaku pomoći da vrati poverenje u sebe i ljubav. Ukoliko ste slobodni udvostručite svoje potrebe i prioritete. Prava ljubav će Konje pronaći kada izaberu sebe, kako bi zajedinički životni put tekao paralelno među partnerima. Oni koji su u vezi treba da rade na svojim emocionalnim ranama iz prošlosti, a sreća će ih pronaći ako se potrude, prenosi yourtango.com.

Ljubav će ovaj horoskopski znak pronaći kada se najmanje nadaju i kada se okrenu sebi

Vo

Pripadnici ovog znaka bi trebalo da budu oprezni kako bi mogli da prepoznaju "zlato" i sjaj i da ih ono nikako ne zavara. Oni koji su slobodni treba da razmisle šta i ko ih čini srećnim. Njihova sreća će im doneti ono što im treba ali će im pomoći da se udalje od toksičnih ljudi koji ih sprečavaju da žive ispunjen i srećan život. Oni zauzeti treba da se drže svojih vrednosti i da ne dozvole da drugi prelaze njihove granice. Karma je na njihovoj strani i otkriće istinu bez obzira ko želi da vas slaže. Izaćićete iz cele priče jači nego pre.

Zec

Ljubav nas pronalazi nekad kada se najmanje nadamo. Drugi put nam to ne dolazi jer nismo spremni. Ove nedelje treba da prepoznate svoje potrebe i da ih ne potiskujete zbog društvenih očekivanja, para i dece. Sreća će vam pomoći da složite slagalicu i to deo po deo dok ne budete spremni za ljubav.

Oni koji su u vezi treba efikasno da komuniciraju sa svojim partnerom čak i kada se ne osećaju najbolje. Što više komunicirate to bolje jer sreća u ljubavi leži upravo tu. To će vas takođe zaštititi od loših glasova iz okoline i spoljnih sila koje vam se mešaju u odnos.

Ne potiskujte svoje potrebe zbog očekivanja okoline

Ove nedelje je sreća za tigove u tome da budu jaki i da veruju kako zaslužuju ljubav kakvu žele.
Ove nedelje je sreća za tigove u tome da budu jaki i da veruju kako zaslužuju ljubav kakvu žele.foto: Rafael Ben Ari / Avalon / Profimedia

Tigar

Ove nedelje je sreća za tigove u tome da budu jaki i da veruju kako zaslužuju ljubav kakvu žele. Ukoliko ste slobodni zablistajte svojim punim sjajem. Ako neko ima ima problem sa vama i ako se oseća ugroženim zbog vas, to je njihov problem. Oni koji su u vezi ponovo će pronaći sreću u ljubavi ove nedelje ukoliko budu sarađivali sa partnerom. Bez obzira da li je reč o kućnim poslovima, podizanju dece ili kupovini uradite to zajedno i ne ostavljajte onog drugog da bude u svemu tome sam a sreća će se pobrinuti za ostalo.

Svinja

Sreća u ljubavi za ovaj znak je ove nedelje intuitivna. Ako ste singl, verujte svom glasu i osećaju na sastancima ili dopisivanju preko aplikacija. Male stvari mogu biti i crvene zastavice i ne ignorišite svoje slutnje. Kada pogledate svet očima svog srca, pojaviće se i ljubav. Za zauzete ljubavna sreća doneće parovima mir i ispunjenje. Ovo je savršeno vreme da odete na odmor ili učinite nešto jedno za drugo a da to ne bude stresno.

BONUS VIDEO:

01:36

OVA ČETIRI ZNAKA MOGU DA ODAHNU NAKON DVE I PO GODINE Astrolog o godini Drevnog zmaja: Ušli smo u novu eru, trajaće do 2025.

(Espreso / Srećna republika / Prenela I.O.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.