GDE JE DANAS NOVINARKA IZ "LEPA SELA LEPO GORE" KOJA SE LJUBILA SA KOJOM? Ima 63 godine i PROMOVIŠE SEKSUALNOST
Lisa u filmu "Lepa sela lepo gore", Foto: Printscreen/Youtube/Cobra film official

sećate se

GDE JE DANAS NOVINARKA IZ "LEPA SELA LEPO GORE" KOJA SE LJUBILA SA KOJOM? Ima 63 godine i PROMOVIŠE SEKSUALNOST

Liza je 2017. godine podelila jednu anegdotu vezanu za scenu poljupca sa Nikolom Kojom

Objavljeno:

Lisa Monkjur je u filmu "Lepa sela lepo gore" ostala upamćena po ulozi novinarke sa Zapada. Gde je danas i da li se i dalje bavi glumom?

U scenama filma od kojih su mnoge protkane crnim humorom, Lisa najviše dodira ima sa Nikolom Kojom, to jest Veljom, s kojim je prošla put od prepirki do vrelog poljupca – pre nego što se Velja ubije.

Liza je 2017. godine podelila jednu anegdotu vezanu za scenu poljupca sa Nikolom Kojom.

Lisa
foto: Printscreen/Instagram/carnalcircus

„Bila je to važna scena. Trebalo je da se strasno poljubimo, a onda se njegov lik, Velja, ubije. Kad smo tog dana ručali, pre nego što smo snimali tu scenu, rekao mi je da mu je žao, ali da se najeo belog luka. I meni je dodao čen. Nisam shvatila da se šali i pojela sam ga. Zamislite taj užas“, rekla je ona.

„Mi smo profesionalci. Tek kada sam pojela luk, rekao je: ‘Liza, šalio sam se!’ Onda sam ga naterala da ga i on pojede. Oboje smo smrdeli na beli luk. Veliki poljubac pred njegovu ‘smrt’ nije bio baš prijatan. Ali on je sjajan lik, uvek mi je bilo lepo sa Kojom na snimanjima“, ispričala je Lisa, koja je inače Amerikanka.

Osim u „Selima“, Lisa je igrala i u ostvarenjima Moving – Backwards into Chaos (1988), Hollywood Heartbreak (1990), Death’s Voice (1990), Corporate Affairs (1990), Moondance (1992), The Albatross (1995), The Decay of Fiction (2002), a bavila se i režijom i produkcijom.

Danas ima 63 godine, živi i radi u Los Anđelesu. Često nastupa po klubovima sa bendom Carnal Circus.

Carnal Circus izvodi muziku koja slavi ljubav i seksualnost i pre svega je namenjena odraslima. Na tim nastupima Lisa danas izgleda prilično drugačije od onoga kako je pamtimo.

Obično je obučena u dekoltirane haljine jarkih boja, a frizura joj je takođe vrlo efektna.

01:28

ZBOG OVOGA MORATE DA POGLEDATE FILM ŽIVI I ZDRAVI! Realna priča o mladom paru: Budi intimne emocije, zasmejava i boli u isto vreme

(Espreso/Zadovoljna/Prenela P.V.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.