MUŠKARCI PROGOVORILI ZAŠTO IH UZBUĐUJU STARIJE ŽENE: Nije sve do iskustva i samopouzdanja, ŠOKIRAĆETE SE kad čujete
Zašto muškarci vole starije žene?, Foto: Profimedia

KO BI REKAO

MUŠKARCI PROGOVORILI ZAŠTO IH UZBUĐUJU STARIJE ŽENE: Nije sve do iskustva i samopouzdanja, ŠOKIRAĆETE SE kad čujete

Veza između starije žene i mlađeg muškarca više nije tabu.

Objavljeno:

Nekada je bilo nezamislivo da muškarac bude u vezi sa starijom ženom. Kao najstroža tajna se čuvalo ukoliko je dama godinu ili dve starija od svog izabranika, dok je s druge strane bilo dozvoljeno da muškarac od svoje izabranioce bude stariji i po 30 godina.

Vremena su se promenila i sve više muškaraca priznaje da su im starije žene vrlo privlačne, posebno u se*sualnom smislu. I ne samo to. Oni bez problema ulaze u romansu sa damom koja je od njih starije 10, 15 ili 20 godina.

Mlađi muškarci otkrivaju zašto su im privlačne starije žene

Odgovori sve iznenadili

Jedan od razloga zašto je ovo sve manje tabu su i brojni poznati muškarci i holivudski lepotani koji su u vezi ili braku sa starijim ženama. Iako mnogi ističu da je prevelila razlika u godinama kamen spoticanja to ne mora da bude.

U čemu je tajna?
U čemu je tajna?foto: Axel Bückert / Panthermedia / Profimedia

Jasno je zašto žene vole mlađe muškarce, ali mnogima nije jasno zašto mladi, lepi i zgodni momci za partnerke biraju dame u zrelijim godinama. Nedavno je jedan sajt za upoznavanje sproveo anonimnu anketu upravo među svojim muškim članovima sa pitanjem: "Zašto volite starije žene?"

Njihovi odgovori su iznenadili i same istraživače, ali i bacilo novo svetlo na muško-ženske odnose. Iz rezultata ovih istraživanja dalo se zaključiti i kako mladići gledaju na ženski svet i šta je to što ih fascinira upravo kod zrelih dama.

Starije žene su definitivno drugačije i privlačnije mladićima

Evo 10 razloga koje su mladići naveli zbog kojih vole žene starije od sebe.

1. Starije žene znaju šta žele 2. Znaju mnogo više o životu 3. Iskusnije su 4. Teraju vas da stvari gledate iz drugačije perspektive 5. Pune su samopouzdanja i nezavisne su 6. Finansijski su stabilnije 7. Emotivno su zrelije 8. Sa njima možete voditi dublje i inteligentnije razgovore 9. Sa njima lakše možete planirati budućnost 10. Ne prave dramu i ljubomorne scene

BONUS VIDEO:

05:11

DOŠLO MI PET ŽENA S KANCEROM, TRI SU IMALE UREDAN PAPATEST Ginekolog upozorio na opasnu infekciju koja pogađa i mlađe žene

(Espreso / Srećna republika / Prenela I.O.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.