SARA JE USVOJILA TROJKE, A KAD JE ČULA OVO OD DOKTORA POSLE 3 NEDELJE SKAMENILA SE: Ovaj POZIV ju je SKROZ DOTUKAO
Nosila blizance, Foto: Prinstcreen/facebook/Andy-Sarah Justice

neverovatno

SARA JE USVOJILA TROJKE, A KAD JE ČULA OVO OD DOKTORA POSLE 3 NEDELJE SKAMENILA SE: Ovaj POZIV ju je SKROZ DOTUKAO

I tako su Endi i Sara prešli sa nula na petoro dece za sedam meseci.

Objavljeno: 08:42h

Kada imate petoro dece – trojke i blizanace, rođene u razmaku od samo nekoliko meseci, zamislite da čujete da čekate još jedno dete? A da ste svojevremeno mislili da nikada nećete dobiti svoje biloško. Kako život ume da bude nepredvidiv i pun iznenađenja svedoci su Endi i Sara Džastis, bračni par iz Amerike.

Te 2013. godine, nakon godinu dana truda i pokušavanja da dobiju potponstvo, nažalost bezuspešno, Endi i Sara Džastis iz Tulsa u Sjedinjenim Američkim Državama odlučili su da usvoje decu - i to trojke odjednom. Ali, samo tri nedelje nakon što su dočekali svoje usvojene trojke, tri devojčice – Džoelu, Hanu i Elizabet, u maju 2013. godine, Sara je dobila najšokantniji poziv od doktora.

Blizanačka trudnoća

Saznala je da je trudna. Nosila je blizance

.

Tako su se u decembru 2013. rodila devojčica Abigejl i sin Endru.

I tako su Endi i Sara prešli sa nula na petoro dece za sedam meseci. Od tada, njihov život je pravi rolerkoster ispunjen ljubavlju, avanturama, smehom i zabavom! I dok par priznaje da spavanje nije opcija u meri u kojoj bi oni voleli, ipak ništa ne bi promenili.

"Imati veliki broj dece je ostvarenje sna. Kada čekate nešto, mnogo više cenite kada to dobijete", rekla je Sara za portal "Babyology".

Nova beba na putu

I kao da je iznenađenja u njihovim životima bilo malo, početkom 2016. godine dočekalo ih je novo iznenađenje - nova trudnoća.

U januaru je porodica je porodicu proširio i dodatno oplemenio dečak po imenu Kaleb. I Sara i Endi sada su bili roditelji šestoro.

Jasno je da porodica Džastis uživa u zajedničkom druženju i svakom provedenom trenutku, a tipičan dan uključuje jutarnju šetnju, nakon čega sledi igranje dece sa rođacima i prijateljima i zajednički kućni poslovi. Iako je rutina prilično jasna i striktna (moralo bi biti!), toalet i pranje veša im ponekad ipak pokvare koncepciju.

"Sedenje na noši oduzima veliki deo našeg dana. Kada imate petoro dece u istoj životnoj fazi to je i očekivano", rekla je svojevremeno Sara, ali su deca danas velika i noša sigurno više nije važan element u njihovoj kući.

A na petoro svoje dece uvek računajte i još nekolicinu komšiluka i rođaka koji bi da 'svrate na druženje'. Eto obdaništa u kući.

"Nikad nam ne nedostaje drugova za igru, ljubavi i brige između braće i sestara. Naša deca će uvek imati prijatelja i nikada se neće osetiti usamljeno", dodala je.

I dok je Kejleb možda mlađi nekoliko godina, nije imao problema da se uklopi u već uspostavljeni ritam starije braće i sestara.

"Oni donose mnogo radosti u naše živote i mi uživamo gledajući ih kako vole život", zaključila je ponosna mama za medije, gde se često pojavljuje sa svojim suprugom kako bi podelili nova iskustva i najlepše priče u vezi sa velikom porodicom.

02:55

BLIZANCI IZ NIŠA SA 16 GODINA GENIJALCI! Napravili robota MIROSLAVA, a otkrili su nam i zašto se tako zove! (KURIR TELEVIZIJA)

(Espreso/Blic žena/Prenela P.V.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.