DANAS JE NAJSREĆNIJI DATUM U GODINI PO NUMEROLOZIMA: Evo šta treba da uradite da bi vam se ostvarila najveća želja
Ilustracija, Foto: Profimedia

verovanje

DANAS JE NAJSREĆNIJI DATUM U GODINI PO NUMEROLOZIMA: Evo šta treba da uradite da bi vam se ostvarila najveća želja

Datumi ogledala su prema numerolozima moćni trenuci koji donose snažnu energiju

Objavljeno:

Danas je 3.3. – vlada magičan niz 3-3 koji vas poziva da kreirate nameru, počnete da radite na ostvarenju svog sna i da se posvetite planovima u bliskoj budućnosti, kaže numerologija.

Energija trojke može doneti brojne prednosti. Ovaj dan provedite u dobrom raspoloženju kako biste uneli pozitivne promene u svoj život. Zamislite želju 3.3. i neka ovaj dan bude prvi korak ka njenom ostvarenju.

Tri je broj sreće koji pomaže da se ispune namere. Sticanje novih znanja će vam pomoći da obnovite samopouzdanje. Za one koji žele da ostvare želju povezanu sa materijalnom stabilnošću, važno je da se više posvete analizi finansija i nauče kako da upravljaju svojim novcem. Za ljude koji su u potrazi za ličnom srećom, sposobnost da ostave dobar utisak biće važan faktor uspeha. Tako će se šanse za pronalaženje srodne duše značajno povećati.

Ukoliko sumnjate u sebe i nemate dovoljno samopouzdanja, ovaj dan je idealan da se radite na sebi. Počnite da razvijate svest o svojim sposobnostima, dobrim stranama i verujte da možete sve što želite, ali je neophodno da se aktivirate.

Dan sa nizom 3-3 je povoljan za vizualizaciju – važno je da osetite i u svojim mislima oživite svoj san kao da se već ostvario. Fokusirajte se na pozitivne emocije koje će pomoći da pravilno formulišete zahtev ka Univerzumu, a izgovaranje afirmacija može vas motivisati da ostvarite vrtoglavi uspeh.

BONUS VIDEO

02:14

OPREZ! UŠLI SMO U GODINU SEDMICE! Numerolog: Biće haos, tajne će izlaziti na videlo, A OVE STVARI NIPOŠTO NEMOJTE RADITI!

(Espreso/krstarica/D.R./prenela T.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.