OVA DEVOJČICA JE ZGRABILA MAKAZE I URADILA NEŠTO ŠTO JE UTERALO STRAH U KOSTI: Zbog ovog PRIZORA KLECAJU KOLENA
Devojčica se ošišala, Foto: Printscreen/Tiktok/designerluxury4u

OBRATITE PAŽNJ

OVA DEVOJČICA JE ZGRABILA MAKAZE I URADILA NEŠTO ŠTO JE UTERALO STRAH U KOSTI: Zbog ovog PRIZORA KLECAJU KOLENA

Kad je ušla u sobu i videla svoju ćerku kako drži dečje makaze, smireno ju je upitala: "Šta si uradila?", a devojčica je odgovorila: "Sve sam to odsekla i stavila ovde".

Objavljeno: 11:11h

Mala deca ostavljena bez nadzora s makazama, mogu haos da naprave. Upravo to je uradila i jedna devojčica. Ona se sama ošišala. Njena mama je snimila svoju reakciju na novu ćerkinu frizuru. Način na koji je mama postupila je primer nežnog roditeljstva. Sasvim je sigurno da bi većina roditelja reagovala drugačije – naljutili bi se, vikali i odmah uzeli makaze iz detetovih ruku. Ali, ova mama je odgovorila na najljubazniji način i s poštovanjem.

Kad je ušla u sobu i videla svoju ćerku kako drži dečje makaze, smireno ju je upitala: "Šta si uradila?", a devojčica je odgovorila: "Sve sam to odsekla i stavila ovde". Mamina reakcija nije bila ljutnja ili strog ton. Umesto toga, rekla je: "Bravo, dobro si to uradila, Maks!"

Zatim je upitala ćerku da li se oseća bolje jer joj kosa više nije bila na licu, na šta je ona odgovorila "da". Nakon toga, devojčica je dobila nekoliko opcija, uključujući odlazak frizeru da joj popravi frizuru. Ali, video je prekinut pre nego što se čuo njen izbor.

Reakcija mame bila je tema rasprave u komentarima. Jedna žena je napisala: "Ozbiljno, ovo je impresivno roditeljstvo." Druga je dodala: "Dobro si reagovala, a ćerka je preslatka."

Ipak, neki ljudi su bili zbunjeni i kritikovali majčinu mirnu reakciju: "Jednostavno ne shvatam nežno roditeljstvo".

01:30

CECIN FRIZER STEVAN ULAZI U RIJALITI BAR?! Nekadašnji pobednik Parova otkrio koje uslove očekuje od PRODUKCIJE

(Espreso/Najžena/Vesna Vukadinović/prenela P.V.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.