ASTROLOZI OTKRILI KOJE LJUDE ČEKA PAKAO DO 19. FEBRUARA: Goreće im TLO POD NOGAMA, nikad im TEŽE NEĆE BITI
Pakao, Foto: Printscreen/Youtube

važno

ASTROLOZI OTKRILI KOJE LJUDE ČEKA PAKAO DO 19. FEBRUARA: Goreće im TLO POD NOGAMA, nikad im TEŽE NEĆE BITI

Ipak, svi su saglasni da će tri horoskopska znaka imati veoma težak period do 19. februara

Objavljeno:

Ako vam godina nije počela najlepše ne brinite, astrološki je svakako mnogo lakša nego prošla.

Ipak, svi su saglasni da će tri horoskopska znaka imati veoma težak period do 19. februara!

STRELAC

Iako su Strelčevi sami po sebi veoma komunikativni, sada im se predviđa veliki izazov u komunikaciji. Rekcije su vam na sve prenaglašene, pa se do harmonije sa drugim ljudima jako teško dolazi. Čini vam se da vas niko ne razume i konstantvno ulazite u rasprave i svađe. Smirite se i strpite do 19. februara jer će se tada vaša harizma vratiti na velika vrata.

VODOLIJA

Iako ste navikli da ste temperametni, sada ste u velikom energetskom padu. Osećate se kao da ste bez trunke životne radosti. To se sve dešava jer već dugo stojite u jednom mestu. Ovo je za vas težak mentalni period, ali vam je bio potreban. Astrolozi govore da ćete baš sada doći do spoznajte šta vam zaista nedostaje. Neka sva vaša nezadovoljstva isplivaju na površinu jer ćete ih na taj način mnogo lakše i pametnije rešiti.

VAGA

Očekuje vas obilje posla i razna zaduženja koja će vas preopteretiti. Ništa vam trenutno ne prija i sve vam ide na živce. Ipak, imajte na umu da je sve prolazno i samo se strpite. Ovo gledajte kao priliku za učenje i napredak. Iako je sada teret na vašim leđima mnogo veći nego što ste mogli da zamislite, ovo je prilika i da sačekate vašu nagradu za sve ovo. Nakon 19. februara vaš čeka mnoštvo lepih situacija i prilika.

01:36

OVA ČETIRI ZNAKA MOGU DA ODAHNU NAKON DVE I PO GODINE Astrolog o godini Drevnog zmaja: Ušli smo u novu eru, trajaće do 2025.

(Espreso/Republika/Prenela P.V.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.