OVA STVAR ZAUVEK ĆE OTERATI BUBAŠVABE IZ VAŠEG DOMA: Ako imate PROBLEM ovako ćete ga najbrže REŠITI
Ilustracija, Foto: Suzi Eszterhas / Minden Pictures / Profimedia

morate znati!

OVA STVAR ZAUVEK ĆE OTERATI BUBAŠVABE IZ VAŠEG DOMA: Ako imate PROBLEM ovako ćete ga najbrže REŠITI

Evo kako da se trajno rešite bubašvaba

Objavljeno:

Postoji šala da bi bubašvabe mogle da prežive apokalipsu, jer je teško rešiti ih se. Ali, ipak postoje neka sredstva koja uspešno eliminišu ove napasti, piše House Digest.

Bubašvabe dišu kroz stomak i grlo kroz rupe koje se nazivaju „spiracles“, a ne kroz usta, tako da će se ugušiti kada dođu u okruženje prekriveno sredstvima za čišćenje na bazi ulja ili drugim toksičnim hemikalijama.

Kedrovo drvo, kakvo biste koristili u svom ormaru za odbijanje moljaca, takođe odbija bubašvabe. Kedar ima jak miris i prirodne nivoe ulja koji pomažu u zaštiti od štetočina. Takođe možete naneti kedrovo ulje na površine.

Bubašvaba
foto: Printscreen/Youtube

Investirajte u zamke za bubašvabe

Takođe možete da koristite rastvor izbeljivača za prskanje bubašvaba, ali ako imate kućne ljubimce u kući, ovo možda nije najbezbednija alternativa.

Međutim, ako zaista želite da zauvek nestanu, možete pokušati da koristite zamke koje će primorati bubašvabe da odnesu otrovni mamac u svoje gnezdo, ili bi možda bilo vredno uložiti u fumigaciju vašeg doma.

Ali prskanje ili brisanje vaše kuće sredstvima za čišćenje na bazi ulja je odličan prvi korak da se rešite gadnih stvorenja.

Bonus video:

01:09

KONCERT SE RASPRODA, A ONDA GA NEKI BLAVOR ZABRANI! Pevačica iz Rijeke OSULA po hrvatskim političarima zbog zabrane srpskih pevača

(Espreso/Krstarica/A.J./Prenosi M.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.