OVAKO SU ASTROLOZI PREDVIDELI ZDRAVSTVENO STANJE KRALJA ČARLSA: Rak je tek početak, CELA PROGNOZA će vas NAJEŽITI
Kralj ČarlsB, Foto: EPA-EFE/NEIL HALL

paŽnja

OVAKO SU ASTROLOZI PREDVIDELI ZDRAVSTVENO STANJE KRALJA ČARLSA: Rak je tek početak, CELA PROGNOZA će vas NAJEŽITI

Kako kažu astrolozi već na krunisanju je bilo jasno da kralj Čarls neće dugo vladati

Objavljeno:

Prošle nedlje britanski dvor je saopštio da kralj Čarls III boluje od raka, ali nisu precizirali koju vrstu karcinoma ima britanski monarh. Odmah su preduzete sve potrebne mere lečenja, a na vest o očevoj teškoj bolesti prvim avionom i Los Anđelesa je u london došao i njegov mlađi sin princ Hari.

Detalji lečenja britanskog monarha za sada su obavijenio velom tajne, ali je poznato da će Čarls sa suprugom i kraljicom Kamilom tokom lečenja boraviti na raskošnom imanju Sandringham koje je u privatnom vlasništvu kraljevske porodice.

Kako kažu astrolozi već na krunisanju je bilo jasno da kralj Čarls neće dugo vladati

Opasan Pluton u Vodoliji

Kralj Čarls, Kralj Čarls III, Kraljica Kamila
foto: HENRY NICHOLLS / AFP / Profimedia

Nakon što je objavljena vest o teškoj bolesti kralja Čarlsa oglasili su se brojni astrolozi koji tvrde da je rak "upisan" u njegovoj nataloj karti i da su oni već upozoravali da će 2024. biti izuzetno opasna za engleskog kralja.

Kralj Čarls III rođen je 14. novembra 1948. godine, sa Suncem u znaku Škorpije svesne moći sa dekadentnim mesecom u Biku.

- Ulaskom Plutona u Vodoliju ova opasna planeta se našla suprostavljeno njegovom podznaku u Lavu. Ulaskom u Vodoliju Plutomon je aktivirao njegovo 6 polje natalne karte. Pluton simbolički predstavlja gene, hormone i pravi kvadratira na jnjegov natalni Mesec u Biku, koji je takođe povezan sa štitnom žlezdom. On već neko vreme pati od zdravstvenih problema, promenom znaka i ulaskom u Vodoliju pojačalo se dejstvo Plutona dok je Merkur dodatno pojačao vo dejstvo i ne može se više prstom Sunce zakoniti - objasnio je jedan od astrologa na društvenim mrežama, a piše portal Lifestayle.

Pluton je simbol rimskog boga podzemlja i u horoskopu simboliše obnavljanje i transformaciju, psihu i opsesiju, a upravlja tamom i tajnstvenošću. Sudeći po svemu ovome sam kralj Čarls nije bio iznenađen dijagnozom ali je vrlo teško prihvatio.

Kako ističu astrolozi još na njegovom krunisanju u maju prošle godine bilo je jasno da mu u zvezdama nije upisana duga vladavina.

- Mislim da je njegovo krunisanje govorilo i o tome koliko će malo biti na tronu. Sa Uranom koji je vladar Vodolije u Blizancima i Merkurom u Vodoliji, pokazatelj je mnogih promena i nervoze. Izgledi nisu baš ohrabrujući - naglasili su astrolozi.

Argentinski astrolog Huan Kruz do detalja je analizirao natalnu kartu kralja Čarlsa III koji je naglasio da mu je bolset dijagnostikovana u vrlo lošem trenutku po njega iako se odmah započelo sa lečenjem.

- Dijagnoza mu je postavljena pod punim Mesecom što je veoma loša indikacija koja daje obrazac nepopularne vladavine pošto je Sunce (kralj) suprotstavljeno Mesecu (ljudi) uključujući Mars i Neptun. U stvari, ova opozicija je u skladu sa zlonamernim natalom kralja. Mislim da je 2024. ključna i rizična godina za njega i njegovu vladavinu. Prvo, zato što u svojoj ličnoj solarnoj revoluciji, koja pokriva taj period, on ima opoziciju Urana i svog Sunca, koje je takođe u konjunkciji sa zlonamernim Marsom, koji može signalizirati poremećaje i nepredviđene događaje, kao i sukobe, nesuglasice ili nesreće - objasnio je Kruz.

Period od maja do novembra će biti posbno opasan za kralja Čarlsa, upozoravaju astrolozi

Krizan period

Kamila Parker, Kamila, Kralj Čarls III, Kralj Čarls
foto: PA-EFE/CHRISTOPHE ARCHAMBAULT / POOL

On nje i pojasnio koji će period godine biti najrizičniji za britanskog monarha.

- U periodu između maja i avgusta Saturn u Ribama će praviti kvadrat i opoziciju sa Suncem/Mesecom na karti kada je proglašen za kralja. Uran će biti u suprotnosti sa njegovim ascedentom između jula i novembra što će takođe biti vrlo rizičan period za njega - dodao je Kruz.

Gledajući kroz istoriju, više članova britanske kraljevske porodice je bolovalo od kancera. Čarlsov deda kralj Džordž VI 1951. je uklonjen deo levog pluća. Nikada se nije oporavio i umro je godinu dana kasnije, kada je javnost saznala da je bolovao od raka pluća.

I majka kraljice Elizabete II, koja se takođe zvala Elizabeta, a poznata je kao Kraljica Majka, bolovala je od kancera. Po nekim teorijama, navodno je i kraljica Elizabeta II umrla od raka iako to nikad nije zvanično saopšteno. Ćerka kraljice Viktorije i princa Alberta, preminula je od kancera dojke 1901. godine, a rak kože imao je i kralj Edvardu VII koji je preminuo 1910. godine.

01:36

OVA ČETIRI ZNAKA MOGU DA ODAHNU NAKON DVE I PO GODINE Astrolog o godini Drevnog zmaja: Ušli smo u novu eru, trajaće do 2025.

(Espreso/Srećna republika/ Prenela P.V.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.