CEO ŽIVOT POGREŠNO OTVARAMO ULJE, A DA TO NISMO NI ZNALI: Sa ovom CAKOM sa zatvaračem trajaće vam MESECIMA (VIDEO)
Ulje, Foto: Printscreen/Tik Tok/saravlahvurusic

super trik

CEO ŽIVOT POGREŠNO OTVARAMO ULJE, A DA TO NISMO NI ZNALI: Sa ovom CAKOM sa zatvaračem trajaće vam MESECIMA (VIDEO)

Na TikToku možemo naći pregršt zanimljivih saveta i trikova koji nam mogu poslužiti u svakodnevnom životu

Objavljeno:

Sada je jedna korisnica te mreže podelila savet koji će obradovati sve one koji vole da održavaju domaćinstvo i gledaju da sebi olakšaju posao.

Zaštiti čep u ulju smo većinom bacali, ali istina je da on služi za doziranje ulja na lek na efikasan način.

Potrebno je da izvadite čep i okrenete naopčke, a zatim ga ponovo vratiti u flašu. Tako ćete sprečiti curenje ulja i nepotrebno preterano trošenje.

Jedinstven i genijalan trik domaćice treba da što pre počnu da praktikuju kako bi pre svega uštedele novac i sprečile da ulje iscuri i tako napravile dupli posao.

Komentari ispod snimka su odali oduševljenje i želju da se ova metoda odmah isproba. Drugi su rekli da su u šoku kako mi nismo znali za ovo pre.

- Nemojte izvaditi taj jezičak do kraja kada ga otvorite, samo ga otvorite, ali ga nemojte uklanjati, tako ja već dugo radim - rekla je jedna korisnica ispod u komentaru.

Društvene mreže poput TikToka su postale jedinstvene platfome gde i pored raznoraznih gluposti, možemo pronaći nešto korisno što će nam zaista služiti.

Saveti poput ovog o korišćenju zaštitnog čepa flaše ulja dobijaju veliku pažnju jer nude praktična rešenja za svakodnevne izazove u domu. Saznanja o jednostavnim, ali efikasnim trikovima često izazivaju oduševljenje i podstiču ljude da ih primene u praksi.

BONUS VIDEO

00:11

TIK TOKERKA OTKRILA TRIK ZA ČIŠĆENJE TOSTERA! Mnogi nisu mogli ni da zamisle da je ovako JEDNOSTAVNO, evo u čemu je caka! VIDEO

(Espreso/republika/M.O./prenela T.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.