VENERA ULAZI U JARCA I EVO DO KADA ĆE SE TU ZADRŽATI: Svakom znaku se spremaju OZBILJNE PROMENE koje TEŠKO PODNOSE
Venera, Foto: Profimedia

astro

VENERA ULAZI U JARCA I EVO DO KADA ĆE SE TU ZADRŽATI: Svakom znaku se spremaju OZBILJNE PROMENE koje TEŠKO PODNOSE

Ovo je period s više fokusa na dugoročne ciljeve u emotivnom životu i finansijama

Objavljeno: 21:02h

Nakon svog poslednjeg boravka u Jarcu od 10. decembra 2022. do 3. januara 2023, Venera ponovo ulazi u ovaj znak, gde je dočekuju Merkur i Mars. Ovaj prelazak iz energije Strelca, simbola "večitog putnika", u energiju Jarca nosi sa sobom smirivanje. Nakon vatrenih, slobodnih i avanturističkih tendencija Strelca, dolazi zemljana, stabilna i vernost obećavajuća energija Jarca.

Dolaskom Venere u Jarca, u kojem će ostati 16. februara 2024.emocije se izražavaju ozbiljnije, utemeljene u realnosti sa više samokontrole i odanosti, ali i sa dozom rezervisanosti i hladnoće. Saturn, vladar Jarca, dodaje težinu i ozbiljnost, ograničavajući svaku lakomislenost. U ovom periodu Venera traži obavezu i postavlja pitanje spremnosti na obavezivanje. Jarac, praktičan i ambiciozan, teži ka osvajanju vrhova. Ali koji vrh ćete vi osvojiti?

Dok Venera prolazi Jarcem, mnogi će staviti posao i karijeru ispred ljubavi i strasti. Venera u ovom znaku postaje praktičnija, realističnija; neki će se posvetiti poslu, ostavljajući emocije za kasnije, dok će drugi biti oprezniji u ljubavi. Nažalost, neki će osetiti tugu i usamljenost, posebno ako u vezi nedostaje posvećenost i vernost, ili ako su posao i karijera prevagnuli nad odnosom.

Horoskop
foto: Gaurav Kumar / Panthermedia / Profimedia

Venera u Jarcu donosi i konjukciju sa Saturnom, što znači da ljubav postaje posao, odgovornost, ponekad i bol. Može ukazivati na ljubav sa starijom osobom, nekim na položaju, ili povratak neke stare ljubavi ili emocije. Dok Venera prolazi kroz Jarca, možda će se neka prošlost vratiti u vaš život ili ćete se podsetiti nekih prošlih emocija. Ako ljubavi nema, mnogi će se okrenuti materijalnim stvarima kao kompenzaciji.

Poznate ličnosti sa Venerom u Jarcu: Bred Pit, Elvis Prisli, Stiv Džobs, Bjork, Sidni Kraford, Marija Kalas, ser Ričard Barton, Sil...

Evo kako ulazak Venere u Jarca utiče na svaki horoskopski znak:

Ovan (od 21. marta do 20. aprila)

Fokus vam je na karijeri i postizanju konkretnih profesionalnih ciljeva. To vam je trenutno najvažnije u ovom periodu. U ljubavi, tražite partnera koji podržava vaše ambicije i daje vam vetar u leđa.

Bik (od 21. aprila do 21. maja)

Ovo je idealan period za preispitivanje vrednosti i prioriteta, posebno u vašem ljubavnom životu i finansijama. Možda ćete se suočiti s nekim izazovima u komunikaciji, jer ćete zalud pokušavati da objasnite da ste u pravu, ali to će biti prilika za jačanje veze.

Blizanci (od 22. maja do 21. juna)

Vaš pristup finansijama i intimnim odnosima postaje sve ozbiljniji. Možete se suočiti sa nekim finansijskim izazovima, ali isto tako može doći do obnavljanja starih ljubavnih veza. Ljubav iz prošlosti vam kuca na vrata.

Rak (od 22. juna do 22. jula)

Fokus će biti na partnerskim odnosima. Može doći do izazova u postojećim vezama, ali isto tako možete sresti sudbinsku osobu. U oba slučaja vaše strpljenje će biti stavljeno na kocku jer je osoba izuzetno tvrdoglava.

Lav (od 23. jula do 22. avgusta)

Sada je naglasak na svakodnevnim obavezama i zdravlju - kako psihičkom, tako i fizičkom. Možete doživeti poboljšanje odnosa sa kolegama, ali budite oprezni pri započinjanju novih poslovnih saradnji ili ljubavnih veza. Moguće je da ćete doživeti razočaranje.

Devica (od 23. avgusta do 22. septembra)

Venera prolazi kroz vaše polje ljubavi i zabave, što donosi promene u emotivnim odnosima. Možda ćete se suočiti sa nestabilnošću u ljubavi, ali isto tako možete obnoviti stare ljubavne veze. Osećaćete se kao da ste na rolerkosteru osećanja.

Horoskop
foto: Paolo Gallo Modena P.IVA 11478570010 / Panthermedia / Profimedia

Vaga (od 23. septembra do 23.oktobra)

Fokusirajte se na dom i porodicu. Možete očekivati značajne promene u kućnom okruženju ili porodičnim odnosima. Od vas zavisi da li će biti dobre ili loše, ali svakako će biti ogromne. Trudite se da ostanete hladne glave.

Škorpija (od 24. oktobra do 22. novembra)

Vaša komunikacija s ljudima oko sebe postaje ozbiljnija i više ste fokusirani na međuljudkse odnose. Ovaj period je pogodan za učenje i usavršavanje veština. Za šta god da se uhvatite, ići će vam od ruke.

Strelac (od 23. novembra do 21. decembra)

Finansijski aspekti dolaze u prvi plan tokom ovog perioda. Možete očekivati neke promene u prihodima ili potrebu za reorganizacijom finansija. Obratite pažnju na prioritete i najbolje bi bilo da i prihode i izdatke stavite na papir.

Jarac (od 22. decembra do 20. januara)

S Venerom u svom znaku osećate se privlačnije i harizmatičnije. Fokus vam je na ličnom razvoju i izražavanju. Pošto se osećate kao da možete da pokorite svet, tako mu i pristupite. Samo nebo je granica za vas, dragi Jarčevi.

Vodolija (od 21. januara do 19. februara)

Ovo je period introspekcije i ličnog razvoja za sve Vodolije. Možda ćete se okrenuti unutrašnjem radu i razmišljanju o prošlosti kako biste bili sigurni da ste na dobrom putu koji vodi u budućnost. Ne želite da ponavljate greške iz prošlosti.

Ribe (od 20. februara do 20. marta)

Fokus je na društvenim vezama i prijateljstvima. Možete očekivati promene u društvenom krugu i ostvarivanje novih značajnih veza. Što više izlazite, biće vam zabavnije. Ljudi koje upoznajete biće vam vetar u leđa za sve lepo što tek sledi.

Bonus video:

02:28

PRIPREMA LIGNJI NA MORNARSKI NAČIN! Kulinarski šou Majke i snajke objedinjuju znanje i dobru zabavu: Ne propustite OVAJ recept

(Espreso/24sedam/Prenosi A.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.