ANA IVANOVIĆ OTKRILA KOJA SUPA JE SPAŠAVA OD VIRUSA ZIMI: Zbog tog POVRĆA joj je IMUNITET jak kao STENA
Ana Ivanović, Foto: Printscreen/Instagram/Anaivanovic

savet

ANA IVANOVIĆ OTKRILA KOJA SUPA JE SPAŠAVA OD VIRUSA ZIMI: Zbog tog POVRĆA joj je IMUNITET jak kao STENA

Ana Ivanović otkrila koju supu jede tokom zime kako bi podigla imunitet

Objavljeno:

Srpska teniserka praktikuje ishranu bogatu voćem, povrćem, žitaricama, proteinima, kao i ugljenim hidratima

Naša bivša teniserka Ana Ivanović od kada se povukla iz sveta tenisa,nastavlja da vodi računa o svom izgledu i zdravoj ishrani. Malo-malo pa na svom Instagram profilu objavi omiljeno jelo, zdrav napitak ili namirnice koje svakodnevno koristi.

Srpska teniserka praktikuje ishranu bogatu voćem, povrćem, žitaricama, proteinima, kao i ugljenim hidratima. Omiljeni napitak joj je i zeleni čaj koji je odličan antioksidans. Kada smo kod antioksidansa Ana je otkrila koja je još namirnica bogata njime, a koju ona jednostavno obožava. U pitanju je supa od zelenog graška.

"Supa od zelenog graška za pojačanje mog imunog sistema. Ima mnogo hranljivih materija, vitamina i antioksidanasa", napisala je Ana ispod fotografije na kojoj pozira na planini. Na sledećoj slici vidi se činija sa magičnom supom za jačanje imuniteta. Tekstura je obećavajuća... Poprilično svedeno obučena, na sebi je imala belu rolku i tamne farmerke. Naočari su joj svakako nezaobilazni modni detalj.

Bonus video:

05:22

6 ZLATNIH PRAVILA ZA DOBRU LINIJU I ZDRAVLJE! Nutricionistkinja: Mleko može izazvati visok krvni pritisak,a supa je veoma važna!

(Espreso/NajŽena/Slobodanka Ćorić/Prenosi M.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.