OVA DVA HOROSKOPSKA ZNAKA SU NAJDUBLJE POVEZANA SA SVOJIM ANĐELOM ČUVAROM: Jednog štiti Gavrilo, drugog Varahil
Foto: Profimedia

Astro

OVA DVA HOROSKOPSKA ZNAKA SU NAJDUBLJE POVEZANA SA SVOJIM ANĐELOM ČUVAROM: Jednog štiti Gavrilo, drugog Varahil

Kad ih pogledate, tačno znate da imaju veze s drugim svetovima

Objavljeno:

Postoje neki horoskopski znaci koji su uzemljeni i centrirani na Zemlji. A tu su i drugi horoskopski znaci koji su više u skladu sa duhovnošću, religijom, univerzumom i višom moći. Pogledajte koja dva znaka Zodijaka koji imaju najjače veze sa svojim anđelom čuvarom:

Ribe: Najduhovniji od svih znakova

Poznato je da su Ribe najduhovniji horoskopski znak. Oni su duboko maštoviti, intuitivni i empatični prema emocijama drugih. ljudi. Ovom vodenom znaku je lako da stvori dublju vezu sa ljudima i duhovnim energijama jer su oni inuitivni i u skladu sa svojim anđelima čuvarima, mnogo više od većine ljudi. Njima je stalo do ličnog rasta i stvaranja života vrednog življenja, pa zato pozivaju anđele čuvare da pomognu njima, ali i drugima na tom putu.

Anđeo čuvar Riba je Arhanđel Varahil, poznat kao anđeo blagoslova, čuvar je dobrote, vere i vidovitosti. Ribe su dobre u istraživanju svoje duše i osećanja, a Varahil je ruka koja leči i vodi u tome.

Horoskop
foto: Battista Agnese / Bridgeman Images / Profimedia

Vodolija: Otvoren za dodir anđela

Ovaj vazdušni znak je slobodan mislilac koji stalno sve dovodi u pitanje. Ali kada veruje u nešto, poput moći i odgovora iz neočekivanog izvora, onda zaista veruje u to. On to prihvata. Vodolije su veoma otvorene za nove prakse i načine razmišljanja i imaju snažno razumevanje šta se dešava u svetu. Sa svojom snažnom željom da stvore pozitivne promene u svetu, oni kanališu svoje duhovne uvide.

Humanitarna akcija majke i snajke

05:30

Majke i snajke humantirana akcija

(Espreso/24sedam/Prenosi A.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.