ZBOG NJEGA JELENA ĐOKOVIĆ SIJA KAO NIKADA DO SAD: Ne radi se o NOVAKU, konačno otkriveno KO JE ZASLUŽAN ZA TO
Jelena Đoković, Foto: ATA images

paŽnja

ZBOG NJEGA JELENA ĐOKOVIĆ SIJA KAO NIKADA DO SAD: Ne radi se o NOVAKU, konačno otkriveno KO JE ZASLUŽAN ZA TO

Ona ne koristi hemijske preparate, već kožu neguje na prirodan način, a većina njene kozmetike su ulja poput kokosovog, jojobinog, maslinovog, ili pak ulja od semena maline i kantarionovo

Objavljeno:

Jelena Đoković je neko ko i te kako vodi računa o tome šta koristi i kako se hrani. Ona ne koristi parfeme, već samo esencijalna ulja.

Njena kozmetika sastoji se od ulja poput kokosovog, jojobinog, maslinovog, ili pak ulja od semena maline i kantarionovo. Hemijske preparate uopšte ne koristi.

Međutim to nije sve. Jedna od stavki je i naparivanje lica, a idealno je da to radite s vremena na vreme.

Jelena Đoković
foto: Andrew Schwartz / SplashNews.com / Splash / Profimedia

U ključalu vodu dodajte par kapi ulja kamilice, ruzmarina ili limuna, stavite veliki peškir preko glave i nagnite se preko lonca nekih 5 do 10 minuta. Sličan efekat možete dobiti i ako peškir umočite u toplu vodu, a potom nežno pritiskate lice, samo vodite računa o samoj temperaturi kako se ne bi ispekli.

Piling kašom od zobi

Veoma je bitno da očistite pore od šminke i prljavštine koja se nakuplja tokom dana, a u tome može pomoći upravo maska od ovasenih pahuljica. Pomešajte jednake delove sirovog meda i ovsenih pahuljica. Nanesite ga na lice i ostavite ga 20 minuta. Pre uklanjanja, nežno masirajte lice nekoliko minuta. Isperite piling koristeći mlaku vodu.

U piling preparat takođe možete dodati i belu glinu (poznatom kao kaolin) koja ima mnoge prednosti, uključujući i svojstva antibakterijske detoksikacije.

Soda bikarbona

Možete je kombinovati sa vodom da biste stvorili gustu pastu. Pomešajte jedan deo vode sa tri dela sode bikarbone da napravite pastu od sode bikarbone. Ostavite masku na licu dok se ne osuši, a zatim isperite.

Ovaj tretman može da bude veoma koristan nakon naparivanja. Umesto sode bikarbone, koristite belu glinu da bi ste napravili masku.

02:00

NOVAK SE BORI ZA PRAVA IGRAČA, IMA STAV U MONOTONIJI JEDNOUMLJA Opovrgnute žestoke izjave Rene Stabs prema svetskom broju jedan!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.