AKO ŽENI KUPITE DONJI VEŠ ZA NOVU GODINU, OPASNO ĆE SE UVREDITI: Sa ove 3 stvari SIGURNO nećete pogrešiti
Ilustracija, Foto: Profimedia

muškarci, morate znati

AKO ŽENI KUPITE DONJI VEŠ ZA NOVU GODINU, OPASNO ĆE SE UVREDITI: Sa ove 3 stvari SIGURNO nećete pogrešiti

Ako joj kupite ovo za Novu godinu sigurno nećete pogrešiti

Objavljeno:

Bliži se vreme poklona i novogodišnjih iznenađenja, a to znači da i vašim lepšim polovinama morate da priuštite nešto lepo. Svake godine prolazite kroz isti mučni period i uvek se pitate – „Šta sad da joj kupim?“.

Uvek se trudite da ostanete kreativni i originalni i da vašim devojkama pružite nešto što ne očekuju, ali često se dešava da zabrljate i da kupite nešto što ne bi trebalo. Zato smo odlučili da pitamo devojke šta je to šta one žele i šta bi volele da dobiju od svojih momaka kao novogodišnji poklon.

Evo šta su one rekle:

1. Putovanje

Najviše glasova otišlo je na putovanje. Devojke su u većini slučajeva rekle da bi mnogo volele da sa momcima otputuju negde i da novogodišnje praznike provedu na nekim poznatim turističkim destinacijama.

Prvi maj, Putovanje
foto: beta Emil Vas, beta sava milakov, beta dragan gojić, Printscreen/youtube/Arhiva Snimaka

2. Romantična večera

Pripadnice lepšeg pola su takođe izrazile želju i rekle da bi volele da sa svojim omiljenim muškarcima izađu na finu i romantičnu večeru u neki luksuzni restoran jer smatraju da je to savršeno novogodišnje veče.

3. Parfem

Devojke su rekle da je novi parfem uvek dobrodošao i da sa njim nikada ne možete pogrešiti, tako da ako nemate nikakvu drugu ideju, sa parfemom nećete napraviti grešku.

Bonus video:

02:40

LESKOVAČKI UŠTIPCI I URNEBES SALATA: Najjednostavniji recept u emisiji Majke i snajke: Porodica kuvanjem osvojila 10.000 dinara

(Espreso/Krstarica)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.