EVO KAKO JE JELENA ĐOKOVIĆ IZGLEDALA PRE NEGO ŠTO JE POSTALA VEGAN: Razlika je DRASTIČNA svi tvrde da je BILA LEPŠA
Jelena Đoković, Foto: prentscreen/instagram/jelenadjokovicndf

svakako je prelepa

EVO KAKO JE JELENA ĐOKOVIĆ IZGLEDALA PRE NEGO ŠTO JE POSTALA VEGAN: Razlika je DRASTIČNA svi tvrde da je BILA LEPŠA

Jelena Đoković već nekoliko godina jede isključivo namirnice biljnog porekla

Objavljeno: 12:00h

Jelena Đoković, direktorka fondacije Novak Đoković i supruga našeg tenisera zna da je dobra ishrana temelj dobrog zdravlja.

Budući da teniser Novak Đoković boluje od celijakije, tj. ima intoleranciju na gluten oboje jako paze na to kako se hrane.

Jelena je pre nekoliko godina odlučila da bude isključivo na biljnoj ishrani, a često je na svom profilu na Instagramu delila recepte obroka koje konzumira zajedno sa svojom decom koja su takođe na biljnoj ishrani.

* U galeriji pogledajte kako je Jelena izgledala pre biljne ishrane.

1 / 5 Foto: Dado Đilas

Jedan od Jeleninih obroka sadrži orahe, voće, povrće i ulje, što za nju predstavlja vrlo hranljivo jelo koje joj pruža puno energije.

Kako je jednom prilikom rekla na svom profilu na Instagramu u njihovoj kući nema šećera, a umesto njega koristi med, urme, sirup od agave, javorov sirup ili rogač. Na ovaj način zadovoljava svoju želju za slatkim i tako, kako kaže, nema izgovor da posegne za nečim slatkim.

Pije puno smutija i šejkova koji su bogati svežim voćem i povrćem, kao i koštunjavim voćem.

Biljna ishrana joj je pomogla da na neverovatno brz način povrati devojačku liniju nakon dve trudnoće, a pored ishrane u ovome joj je pomogla i fizička aktivnost.

* U galeriji pogledajte kako Jelena sada izgleda.

1 / 6 Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Dok jedni zameraju Jeleni da je u poslednje vreme mnogo smršala, drugi smatraju da poznata mama dvoje dece nikada nije bolje izgledala i da drugima može da služi kao dobar primer osobe koja živi zdravim i uravnoteženim životom.

Bonus video:

02:40

LESKOVAČKI UŠTIPCI I URNEBES SALATA: Najjednostavniji recept u emisiji Majke i snajke: Porodica kuvanjem osvojila 10.000 dinara

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.