BALKANCI SE TAKMIČE U VELIČINI POLNOG ORGANA, EVO KO PREDNJAČI: Srbi IZNAD SVETSKOG PROSEKA, žene će se ODUŠEVITI
Ilustracija, Foto: Profimedia

pažnja

BALKANCI SE TAKMIČE U VELIČINI POLNOG ORGANA, EVO KO PREDNJAČI: Srbi IZNAD SVETSKOG PROSEKA, žene će se ODUŠEVITI

Prema Svetskom pregledu stanovništva, penis prosečnog muškarca u erekciji iznosi između 12,9 cm i 13,92 cm

Objavljeno:

Koliko je veličina zaista bitna za performanse u krevetu proceniće svako sam, ali i muškarci i žene slagaće kada kažu da ih ne zanima prosečna veličina muškog ponosa. Studije pokazuju da je prosečna veličina penisa manja i ujednačenija od zemlje do zemlje (i od etničke pripadnosti do etničke pripadnosti) nego što bi to mogle da sugerišu uobičajene kulturne pretpostavke.

Prema Svetskom pregledu stanovništva, penis prosečnog muškarca u erekciji iznosi između 12,9 cm i 13,92 cm, međutim, Srbima je veći od toga.

Ilustracija
Ilustracijafoto: Freer Law / Alamy / Alamy / Profimedia

Prosečni Srbi i Hrvati

Prema podacima, muškarci iz Srbije imaju prosečnu dužnu penisa 12,98 cm, dok im je u erekciji 14,78 cm. Hrvati su po brojkama vrlo blizu Srbima pa im je prosečna veličina penisa 12,99 cm, dok im je 14,77 cm u erekciji.

Kod Bosanaca je malo drugačija priča, prosečna veličina penisa je manja od Srba – 12,08 cm, ali u erekciji im je veći pa naših pa se brojka penje na 15,27 cm. Crnogorcima je prosečna veličina penisa 11,96 cm, dok im je u erekciji 13,56 cm.

Ilustracija
Ilustracijafoto: Andriy Popov / Panthermedia / Profimedia

Zemlje s najvećim i najmanjim penisima

Holanđani su najobdareniji kada je u pitanju Evropa, s prosečnom dužinom penisa od 15,6 cm, ali kada se radi o brojkama iz celog sveta, najveće polne organe imaju muškarci iz afričke države Sudan – 17,95 cm. Sledi Demokratska Republika Kongo, s prosekom od 17,93 cm.

Kad je reč o najmanjem penisu, Tajland je zauzeo prvo mesto sa samo 9,43 cm, piše Daily Star.

Bonus video:

02:40

LESKOVAČKI UŠTIPCI I URNEBES SALATA: Najjednostavniji recept u emisiji Majke i snajke: Porodica kuvanjem osvojila 10.000 dinara

(Espreso/Net.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.