MAJKO MILA, KAKAV VRELI DEKOLTE JELENE ĐOKOVIĆ: Udata žena POKAZALA NIKAD VIŠE, od ovoga STRADA I SRCE I MOZAK
Jelena Đoković, Foto: Printscreen/Instagram/ djokovicfamily

AU

MAJKO MILA, KAKAV VRELI DEKOLTE JELENE ĐOKOVIĆ: Udata žena POKAZALA NIKAD VIŠE, od ovoga STRADA I SRCE I MOZAK

Zanimljiv srcoliki dekolte i otvorena ramena čine jedno od odvažnijih Jeleninih izdanja, dok dugačak rukav haljine pravi odličan balans

Objavljeno:

Jelena Đoković očitala modnu lekciju u haljini koju bi svaka žena ove zime trebalo da ima u ormaru. Na mini koncertu violiniste Stefana Milenkovića u Geozavodu, ukrala je svu pažnju.

Dugačka crna haljina prati liniju tela i odlično ističe figuru, dok joj udobnosti ne manjka, s obzirom da je skrojena od trikotaže.

Zanimljiv srcoliki dekolte i otvorena ramena čine jedno od odvažnijih Jeleninih izdanja, dok dugačak rukav haljine pravi odličan balans.

Ove sezone komadi odeće od trikotaže preplavili su butike i ulice. Idealni su za hlade dane, udobni, a pogotovo haljine koje mogu savršeno da se upare uz duboke čizme. Jelena je autfit upotpunoila klasičnim salonkama u puder boji.

„Magična harmonija zvuka violine od osmijuma stigla je u srce Beograda! Naša Fondacija potrudila se da najvredniji gudački instrument na svetu stigne i do naše zemlje, a istaknuti svetski violinista Stefan Milenković priredio nam je koncert za pamćenje kroz koji smo imali priliku da čujemo kako zvuči kad se spoje violina napravljena od jednog od najgušćih metala na planeti i virtuoznost ovog izuzetnog umetnika. Osmijum, redak metal čija su svojstva jedinstvena, transformiše ovu violinu u pravo remek-delo tehnologije i umetnosti, a mi smo zahvalni i srećni što je Beograd bio jedna od stanica na njenoj turneji, na kraju koje će biti prodata na aukciji“, piše ispod zvanične objave Novak Fondacije na Instagramu.


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.