ZBOG OVE DIJETE JE MIRJANA KARANOVIĆ GODINAM JEDNA OD NAJZGODNIJIH GLUMICA: Nikada ne jede 1 NAMIRNICU
Ilustracija, Foto: Printscreen Instagram/mirjanakaranovic

MORATE ZNATI

ZBOG OVE DIJETE JE MIRJANA KARANOVIĆ GODINAM JEDNA OD NAJZGODNIJIH GLUMICA: Nikada ne jede 1 NAMIRNICU

Ovu dijetu drži Mirjana Karanović

Objavljeno:

Naša slavna glumica Mirjana Karanović u svojoj 66. godini i dalje pleni stasom i dobrim izgledom. Davne 1980. godine svoj glumački put započela je likom Petrije, a 20-ak godina kasnije ponovo je oživela ne tako mlada, ali i dalje u dobroj formi i to zahvaljujući disciplini i želji da bude i izgleda zdravo. Uspela je da u tom perodu izgubi čak 14 kilograma.

Nakon meonapuze i problema sa štitnom žlezdom, Mirjana je odlučila da promeni navike u dosadašnjem životu. Okrenula se zdravoj ishrani i redovnom vežbanju. Ističe da na treninge odlazi četiri puta nedeljno. Kada je reč o ishrani žena srpskog glumišta je potpuno izbacila testa, žitarice, mhunarke i mlečne proizvode iz upotrebe.

Mirjana Karanović
foto: Printscreen Instagram/mirjanakaranovic

"Pošto ne jedem meso, živim od povrća i ribe. Dozvoljene su mi i semenke i suvo voće u ograničenim količinama", otkrila je Mirjana pre dve godine za magazin "Hello". Inače, Mirjana je pre 27 godina izbacila meso i ishrane i nimalo se ne kaje.

"Nikad ga nisam ni volela, a kad sam otkrila makrobiotičku ishranu, prešla sam na integralni pirinač i povrće", dodala je ona. Na pitanje da li joj nedostaju slatkiši, Mirjana je ipak rekla da joj najveću slabost pričinjavaju peciva. Dešava se da sanja burek, te joj ova namirnica najviše nedostaje.

Bonus video: Ivana Peters pokazala kako napreduje dijeta

00:06

Ivana Peters pokazala kako napreduje dijeta

(Espreso/Mondo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.