DEVOJČICA DOBILA LEKOVA ZA BOLOVE U STOMAKU, PA UMRLA 2 DANA KASNIJE: Ovo ZAPALJENJE koštalo ju je života
Ilustracija, Foto: Profimedia

jezivo

DEVOJČICA DOBILA LEKOVA ZA BOLOVE U STOMAKU, PA UMRLA 2 DANA KASNIJE: Ovo ZAPALJENJE koštalo ju je života

Otac male Mile kaže da se on žalila na probleme sa stomakom, i da je imala još neke propratne simptome, koji ih nisu previše zabrinuli

Objavljeno:

Mila Foster, 12-godišnja devojčica iz Australije, preminula je 48 sati nakon što su lekari njenim roditeljima rekli da ima gastroenteritis i poslali ih kući. Roditelji su dobili lekove i rečeno im je da Milu vode kući, a dva dana kasnije devojčica je bila mrtva.

Mila je dovedena na pregled 17. oktobra, nakon što se požalila na probleme sa stomakom. Prvo su lekari rekli da se devojčica verovatno prehladila, ali nakon pregleda rekli su da ima gastroenteritis, prepisali su lekove i rekli da devojčica ide kući.

Otac male Mile kaže da se on žalila na probleme sa stomakom, i da je imala još neke propratne simptome, koji ih nisu previše zabrinuli. Ali kako Mili nije bilo bolje, odlučili su da je odvedu kod lekara, koji su rekli da boluje od običnih stomačnih problema.

Gastroenteritis je upala sluzokože digestivnog sistema i može izazvati simptome kao što su povraćanje, dijareja, bol u stomaku i mučnine. Bolest obično traje između 12 i 60 sati, a samo u ekstremnim slučajevima može dovesti do smrti usled dehidratacije i to uglavnom kod osoba koje boluju od drugih bolesti.

Bol, Bolovi u stomaku, Bol u stomaku, Žena
foto: Profimedia

Milin otac kaže da joj je bilo bolje nakon posete lekaru, a onda je iznenada preminula.

Neutešan, sada se pita da li je moglo nešto da se učini da njegova ćerkica ostane živa.

"Govorili su da smo paranoični"

"Nikad ne pomislite da bi gastroenteritis mogao da ubije, pogotovo nekog tako mladog i zdravog", kaže on i dodaje da uvek treba slušati svoje šesto čulo.

"Čak i kada lekari pomisle da ste paranoični ili da previše brinete... Verujte svom osećaju, jer on postoji sa razlogom", kaže neutešni otac, prenosi "Telegraf".

Pokrenuta je istraga kako bi se ustanovio tačan uzrok smrti devojčice.

01:35

LEKOVI NISU POMAGALI, LEČILI GA STRUJOM! Bojan Tomović progovorio o teškoj bolesti: Postojao veliki rizik od samoubistva!

(Espreso/telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.