KAD SE PROBUDILA IZ SMRTI TRAŽILA PAPIR I OLOVKU: Ono što je NACRTALA naježilo je celu PORDICU
Ilustracija, Foto: Zorana Jevtić

MORATE ZNATI

KAD SE PROBUDILA IZ SMRTI TRAŽILA PAPIR I OLOVKU: Ono što je NACRTALA naježilo je celu PORDICU

Bila u smrti 27 minuta pa onda sve nacrtala

Objavljeno: 22:23h

Svi razmišljamo o tome šta nas čeka posle smrti, na drugoj strani, ali to je jednostavno nešto što nećemo znati do tog ključnog trenutka. Kada kupite kartu za zagrobni život, ona je uglavnom jednosmjerna, a ne povratna - ili barem tako mislimo.

Jedna žena, međutim, tvrdi da je dobila uvid u život nakon smrti nakon što je efektivno umrla ukupno 27 minuta. Veoma živahna i zdrava majka četvoro dece, Tina Hajns umrla je iznenada na svom prilazu od kuće ispred svog supruga Brajana.

Svojoj supruzi je izvršio reanimaciju i borio se da je oživi nakon što je doživela srčani udar u februaru 2018. Tina je bila "plava i beživotna" kada je 911 stigao u njen dom u Arizoni, SAD. Međutim, bolničari su nastavili da je oživljavaju na putu do bolnice. Bila je mrtva 27 minuta Lekari su njenu majku šest puta šokirali defibrilatorom, ali ništa nije moglo da je vrati.

Ukupno 27 minuta, Tina nije imala otkucaje srca i pretpostavljalo se da je mrtva. Ali nakon što je intubirana u bolnici, na kraju se probudila - sa porukom koju je očajnički želela da podeli. Iako je tek otvorila oči, odnosno oživela, prvo što je tražila bili su olovka i papir da bi mogla nešto da nažvrlja.

sahrana, grob, vrana
foto: Godong / robertharding / Profimedia

Bilo je jedva čitljivo, ali njena porodica je uspela da dešifruje tajanstveno škrabanje. Jednostavno je pisalo: "To je stvarno." Njeni voljeni su objasnili da je jednostavno klimnula glavom kada su počeli da se pitaju na šta je mislila. Njen muž Brian se priseća: - Ja kažem, "Bol? Bolnica?" Polako je klimnula glavom. Oči su joj zatvorene. A onda moja ćerka kaže: "Raj?" I klimnula je "da".

Evo šta je videla u zagrobnom životu

On je za Christian Broadcasting Netvork rekla da je upozoren da njegova žena verovatno neće moći da govori neko vreme kada se konačno probudi. Ali Tina nije mogla da prestane da priča nakon što se probudila - i ispričala je porodici sve o svom "zagrobnom životu".

Ova mama je tvrdila da je „videla Isusa licem u lice“ i da je on stajao tu sa raširenim rukama za nju. Takođe je opisala da je videla „neverovatan sjaj koji je bio najživopisnija i najlepša žuta boja“, kao i da je bila preplavljena osećajem „mira“. Srećom, Tinina navodna sesija degustacije zagrobnog života je završena, što joj je omogućilo da se vrati na oporavak u bolnici. Samo četiri dana nakon zastoja srca, otpuštena je bez ikakve brige o smrti. Sada je nepokolebljiva u uverenju da nas posle ovog života čeka nešto – što je sigurno bolje od alternative večnog ništavila.

Bonus video: Tvrdnje Darka Obradovića u vezi Izraela i Hamasa

01:12

Tvrdnje Darka Obradovića u vezi Izraela i Hamasa

(Espreso/Najžena)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.