DOKTOR OTKRIO ZAŠTO MUŠKARCI SVE ČEŠĆE IGNORIŠU SE*S: Pazite šta ćete zateći kada ode u WC nakon što vas ODBIJE
Ilustracija, Foto: Jiri Schott / Česká ilustrační fotografie / Profimedia

morate znati

DOKTOR OTKRIO ZAŠTO MUŠKARCI SVE ČEŠĆE IGNORIŠU SE*S: Pazite šta ćete zateći kada ode u WC nakon što vas ODBIJE

Ovo je razlog zašto muškarci odbijaju odnose

Objavljeno:

"Ljubavi, ne mogu večeras, boli me glava", rečenica je koja je muškarcima "parala" uši. Obično je važila za "tipični ženski kliše" jer je jači pol oduvek bio ubeđen da je reč o izbegavanju intimnog odnosa.

Jedno istraživanje u kom je učestvovala 1.001 odrasla osoba starija od 18 godina, pokazalo je da je sve više muškaraca koji će umesto strasno provedene noći sa partnerkom, provesti veče uz piće pred spavanje.

Svađa, Seks, Ljubav, Potencija, Libido
foto: Horázný Josef, Štěrba Martin / ČTK / Profimedia

Gotovo polovina muškaraca uveče postaje sve više umorna i previše obuzeta stresom da bi mislila na bilo kakve pustolovine u krevetu. U odnosu na polovinu muškaraca, takva vrsta večernjeg neraspoloženja hvata tek jednu trećinu pripadnica lepšeg pola. Tri četvrtine muškaraca tvrdi da je njihov život mnogo stresniji u odnosu na period od pre pet godina.

To rezultira time da 63 odsto njih pati od glavobolja koje se javljaju baš kada je vreme za spavanje. Dr Erik Sigman je specijalista koji se bavi proučavanjem uticaja stresa na žene i muškarce modernog doba. "Muškarci se ponašaju kao 'sunđeri za stres', potiskujući svoje dnevne probleme, tako da u to vreme pate od glavobolja i zamenjuju strast za piće", kaže doktor.

Dodaje da su žene su ipak pre sklone da po završetku radnog vremena odu kući i pričaju sa svojim partnerom o stresnim situacijama kroz koje su u toku dana prošle. "Sam čin poveravanja problema čini da se žena oseća bolje. Ipak, muškarac će samo preuzeti probleme partnerke i pridodati ih svojim. Posmatranje svega toga kao još jednog problema koji zahteva rešavanje, jednostavno znači uvećanje njegovog stresa".

Bonus video:SEKSOLOG I UROLOG O UTICAJU KORONE NA SEKSUALNI ŽIVOT

09:19

SEKSOLOG I UROLOG O UTICAJU KORONE NA SEKSUALNI ŽIVOT

(Espreso/Mondo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.