Šta vaš omiljeni cvet govori o vama i vašem ljubavnom životu? (FOTO)
Foto: pixabay.com

koji najviše volite?

Šta vaš omiljeni cvet govori o vama i vašem ljubavnom životu? (FOTO)

Sanjati ljubičicu znači sreću, a ljubav prema ljubičicama otkriva i da vas u životu prati sreća
Objavljeno: 14:38h

9 neverovatnih načina na koje se menja telo kad je zaljubljeno! (FOTO) (GIF)

Svi vole cveće, ali je svima drugačiji cvet omiljeni. Možda niste znali da baš ono o vama može reći mnogo toga, ali i o ljudima oko vas. Ako znate kome da poklonite koji cvet, da biste mu ulepšali dan, onda možete saznate i najskrivenije osobine koje ta osoba ima.

Cveće nosi veliku simboliku, još od najstraijih vremena, pa ni ne čudi što može da vam pomogne da bolje upoznate samog sebe.

Izaberite cvet koji vam se najviše sviđa i otkrijte šta on govori o vama?

foto: pixabay.com

1. Mak

Vi ste živahna, duhovita, otkačena i entuzijastična osoba koja je često glavni zabavljač na zabavi. Kreativni ste, volite da učite nove stvari i znate kako da izrazite svoju jedinstvenu ličnost. Baš poput opojnih, jestivih semenki maka, i vašu ličnost mnogi doživljavaju magnetičnom i nezaboravljivom. Semenke maka predstavljaju simbol sećanja i često su izložene na memorijalima za poginule vojnike. Pazite da simpatije koje drugi gaje prema vama ne iskorišćavate jer, baš kao što to čine opasna, opijajuća svojstva maka jer to može slomiti njihov duh.

foto: pixabay.com

2. Iris

Vi ste umetnička duša s bogatom maštom, a verovatno i bogatom duhovnošću. Baš kakav je bio i slikar Van Gog kom je Iris bio glavni motiv na najpoznatijim slikama. Lako vam sve dosadi što može biti u sukobu s vašom željom da održavate obećanja koja ste dali drugima.

Pokušajte da nađete rutinu, pa makar to bilo samo redovno doručkovanje ili odlazak u šetnju svake večeri. Iznenadićete se koliko vam rutina može pomoći da ukrotite svoju energiju i da održite data obećanja.

foto: pixabay.com
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.