NOĆAS U 03:59 DESILA SE NEVEROVATNA PROMENA NA NEBU KOJA ĆE JAKO UTICATI NA VAS: Donosi poboljšanje i NAPREDAK
Svemir, Foto: Profimedia

astro

NOĆAS U 03:59 DESILA SE NEVEROVATNA PROMENA NA NEBU KOJA ĆE JAKO UTICATI NA VAS: Donosi poboljšanje i NAPREDAK

Mlad Mesec u Devici donosi velike promene

Objavljeno:

Tokom noći dogodiće se mlad Mesec u znaku Device, koji je najbolje iskoristiti za unapređenje poslovnog dela, radnog mesta i zdravlja.

- Mlad Mesec u Devici je veoma povoljan za unapređenje i poboljšanje aspekta zdravlja, posla i radnog mesta. Možete uneti veoma korisne promene u svoju rutinu i ritam dana, unaprediti svoje zdravstveno stanje, ali i dobiti unapređenje ili podići svoj posao na viši kvalitet - rekla je za portal Srbija Danas astrološkinja Jasmina Mitrović.

Mesec, Horoskop
foto: Profimedia

- Planete Uran i Pluton vas podržavaju da krenete putem transformacije. Opozicija sa Neptunom može doneti pad imuniteta, tegobe sa stomakom i varenjem, pa je potreban oprez, posebno sa ishranom. Krenite sa suplementacijom da biste popravili svoje zdravstveno stanje. Mogu biti prisutne nejasnoće i konfuzija u vezi nekih planova i dogovora. Kako ovog dana Merkur konačno kreće direktno, možete očekivati razrešavanje misterija i nerazumevanja iz proteklog perioda - zaključila je Jasmina.

Astrologija i religija

01:49

KAD SE SPOJE ASTROLOGIJA I RELIGIJA! Osveštana državna zgrada gde se sudilo Draži, astronumerolog proverio ENERGIJU nakon molitve

(Espreso/Srbija danas)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.